E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBetona iki yılda 20 milyon TL yatırım---

Betona iki yılda 20 milyon TL yatırım

Betona iki yılda 20 milyon TL yatırım
09 Mayıs 2016 - 13:41 borsagundem.com

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, iki yıl içinde 20 milyon TL’lik yatırıma imza atacaklarını açıkladı

Bursa merkezli çok ortaklı bir yapı olarak faaliyete geçirilen Bursa Çimento 50'nci, Bursa Beton da 30'uncu kuruluş yılını kutluyor. Türkiye'nin halka açık ilk şirketlerinden olan Bursa Çimento'da vefatına kadar Zeki Müren de yüzde 5 hisse ile ortaklar arasında yer alıyordu. Ünlü sanatçının hisseleri, vefatının ardından vasiyeti gereği Mehmetçik Vakfı ve TEV arasında paylaştırılmıştı.

Geçen yıl 10 milyon TL'lik yatırım yapılan Bursa Beton, alanında Türkiye'nin en büyük üç tesisi arasında bulunuyor. Şirket, bu yıl da 10 milyon Fatih Vardar TL’lik yatırım gerçekleştirecek. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, iki yıl içinde 20 milyon TL’lik yatırıma imza atmış olacaklarını ve bu yılın sonunda 390 milyon TL ciroya ulaşacaklarını söylüyor. Yürüttükleri AR-GE faaliyetleri sonucu logar kapağı ve yol ızgarası üretimine soyunduklarını kaydeden Vardar, yeni dönemde belediyeler ile işbirliğine gideceklerini ifade ediyor. Vardar, "Maliyet avantajı sunan sıkıştırılmış yol ve logar ürünlerimiz ile belediyelerle işbirliği önemli önceliklerimizden" diyor. (Ekonomist Dergisi)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)