E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan TFF'ye ek süre: 24 saat içerisinde açıklanmazsa...---

Beşiktaş'tan TFF'ye ek süre: 24 saat içerisinde açıklanmazsa...

Beşiktaş'tan TFF'ye ek süre: 24 saat içerisinde açıklanmazsa...
26 Aralık 2019 - 22:59 borsagundem.com

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisindeki VAR kayıtlarının açıklanmasını talep ettiği TFF'ye bir gün daha ek süre vererek, bu süre zarfında VAR kayıtlarının açıklanmaması durumunda suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisindeki VAR kayıtlarının açıklanmasını talep ettiği TFF'ye bir gün daha ek süre verdi.

Siyah-beyazlılar, olumlu cevap alamamaları durumunda Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Siyah-beyazlı kulübün Futbol Federasyonu'na (TFF) konuyla ilgili gönderdiği yazıda, "24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa, TFF Yönetim Kurulu'nun tüm üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız" ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim Açıkgöz27 Aralık 2019 08:35

    Etme bulursun. Geçen sen Galatasaray Konya maçı var kayıtları açıklansın diye bir çağrı yapınca. Kulüpler Birliğini, toplayıp ortak bildiri yayınlıyor dunuz. Şimdi ne oldu canım? Canınız mı yandı Allah'ın sopası işte.

  • ramazan27 Aralık 2019 00:55

    konu biste nasıl yansır

  • Sinyor26 Aralık 2019 23:16

    Avrupanin köy takimlarina yenilip geliyorsunuz, annemizin liginde eglenmeye devam...

  • Bora Sancak27 Aralık 2019 00:09

    Hadi ordan ezik teneke...