E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş'tan KAP'a Aboubakar açıklaması---

Beşiktaş'tan KAP'a Aboubakar açıklaması

Beşiktaş'tan KAP'a Aboubakar açıklaması
21 Ocak 2023 - 11:05 borsagundem.com

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirdi.

Beşiktaş, Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst’un boşluğunu Vincent Aboubakar ile doldurdu. Kamerunlu forvet, seyahat belgesiyle ilgili pürüzün giderilmesinin ardından yola çıktı ve saat 04:20 sularında İstanbul'a geldi. Aboubakar'a Beşiktaşlı yöneticiler ve ailesi eşlik etti. Havalimanında işlemleri yapılan yıldız golcü, geç saatte kendisini bekleyen az sayıdaki taraftara kartal pençesi hareketi yaptıktan sonra araca binerek otele götürüldü.

KAP açıklaması

Beşiktaş, Aboubakar ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Siyah-beyazlı ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda Oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş'ın 3. kez kadrosuna katmaya hazırlandığı Vincent Aboubakar, daha önce oynadığı 2 sezonda da siyah beyazlı formayla 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Kamerunlu yıldız, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırdı.

İlk kez geldiği 2016-2017 sezonunda Porto'dan kiralanan Aboubakar, çıktığı 27 maçta 12 gol ve 4 asist yaparken Beşiktaş'ın o sezonki şampiyonluğuna önemli katkıda bulundu.

2020-2021 sezonunda bir kez Beşiktaş'a transfer olan Kamerunlu yıldız, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 26 maçta 15 gol ve 5 asist kaydederek bir kez daha şampiyonluk yaşadı. Abobubar aynı sezonda 1 gol attığı Ziraat Türkiye Kupası'nda da zafere ulaşırken, çifte kupanın ardından Al-Nassr'ın yolunu tuttu.

Yönetime bildirildi: Aboubakar Beşiktaş için geliyor

 

Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta: İşte alacağı ücret

 

Beşiktaş, Aboubakar'la anlaştı

 

Weghorst gidiyor, Aboubakar geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 83,65
En Yüksek: 84,00
En Düşük: 81,30
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -5,07
İşlem Hacmi 71.974.360
Toplam Adet: 866.449
Ağırlıklı Ort.: 83,07
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)