E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş'tan iş birliği protokolü---

Beşiktaş'tan iş birliği protokolü

Beşiktaş'tan iş birliği protokolü
18 Ağustos 2023 - 07:51 borsagundem.com

Beşiktaş ve Neftçi, iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol neticesinde; dostluk maçları oynanması, kulüpler arası tesis kullanımı, oyuncuların iki takımda da oynayabilme hakkı gibi konularda iş birliği yapılacak.

Beşiktaş Kulübü (#BJKAS), UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turundaki rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi ile iş birliği protokolü imzaladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na verdiği önem vurgulanırken, kardeş ülkelerle spor alanındaki ilişkilerin geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Protokolün; Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ ile Neftçi CEO'su Farrukh Mahmudov tarafından imzalandığı aktarıldı.

OYUNCULARA İKİ TAKIMDA DA OYNAYABİLME HAKKI

İmzalanan protokol çerçevesinde; dostluk maçları oynanması, kulüpler arası tesis kullanımı, teknik direktörler arası diyalog, oyuncuların iki takımda da oynayabilme hakkı, pazarlama ve sponsorluk konularında ortak proje üretimi, karşılıklı lisanslı ürün satışı, bilet hakkı, futbol okulu açma yetkisi ve altyapı kardeşliği gibi konularda iş birliği yapılacağı kaydedildi.

TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI VURGUSU

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Bu iş birliğini çok önemsiyoruz. Türk Devletleri Teşkilatı ile iş birliği içinde olarak kardeş ülkelerin kulüpleriyle protokoller imzalamaya devam edeceğiz. Azerbaycan'dan Neftçi Bakü kulübünün yanı sıra; Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan'dan da kardeş kulüplerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Kara Kartal play-off'a yükseldi

 

Beşiktaş: Galatasaray tehditlerden uzak dursun

 

Dursun Özbek: Beşiktaş'tan özür bekliyoruz

 

Beşiktaş'ın gözü Musa Barrow'da

 

Beşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 38,56
En Düşük: 38,56
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 39.950.898
Toplam Adet: 1.036.071
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)