E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Vida şoku---

Beşiktaş'ta Vida şoku

Beşiktaş'ta Vida şoku
06 Eylül 2018 - 23:05 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Malatyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida, milli takımda sakatlandı. Portekiz'le oynanan karşılaşmada sakatlanan Vida, 35. dakikada sedyeyle oyundan çıktı

Portekiz Milli Takımı'yla Hırvatistan Milli Takımı, liglere verilen milli arada hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Hırvatistan'da Domagoj Vida, Portekiz'de ise Pepe maça ilk 11'de başladı.

Hırvatistan, 18. dakikada Ivan Perisic'in attığı golle 1-0 öne geçti. Portekiz'de Beşiktaşlı yıldız Pepe, 32. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Bu golden kısa süre sonra Beşiktaşlıları üzecek bir olay yaşandı. Bir pozisyonda sakatlanan Vida yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi de yeterli olmayınca Vida sedyeyle saha kenarına alındı. Tecrübeli stoperin yerine oyuna Tin Jedvaj dahil oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın futbolcusuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)