E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi ---

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi
29 Ocak 2020 - 16:00 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmesinin ardından kurumun resmi internet sitesinde, Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı takımla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı yer aldı. 

Beşiktaş'ın bugün resmen teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın'ın, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzaladığı aktarıldı.

Beşiktaş, yarın saat 19.03'te Sergen Yalçın için Vodafone Park'ta imza töreni düzenleyecek. Törene taraftarlar da bilet almadan katılabilecek.

Sergen Yalçın, altyapısından yetiştiği ve 10 sezon başarıdan başarıya koştuğu Beşiktaş’a 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü.

TFF'ye bildirdi

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı döneminin bitişi resmileşti. Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin bugün itibariyle feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A.yilmaz29 Ocak 2020 16:53

    Dere geçilirken at değiştirilmez. Abdullah avcı gibi işinin ehli adamı göndereceksin usta adam yerine çırak alacaksın. Adama gülerler... Bu Beşiktaş hiç futboldan anlamıyor.