E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş’ta ilk aday belli oldu---

Beşiktaş’ta ilk aday belli oldu

Beşiktaş’ta ilk aday belli oldu
24 Eylül 2019 - 13:42 borsagundem.com

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın istifa kararı almasının ardından gözler başkanlığa adaylığını açıklaması beklenen isimlere çevrildi.

Mayıs ayında gerçekleşen genel kurulda Fikret Orman’a karşı rakip olan ve bin 617 oy alan Hürser Tekinoktay, yeniden başkan adayı olacak. Beşiktaş’ta mayıs ayında gerçekleşen genel kurulda Fikret Orman’a karşı rakip olan ve bin 617 oy toplayan Hürser Tekinoktay, Orman’ın istifa açıklamasının ardından adaylığa hazırlanıyor.

Yarın gerçekleşecek olan yönetim kurulu toplantısını beklemek isteyen Hürser Tekinoktay, yaptığı açıklamada “Öncelikle yarınki toplantının sonucuna bakmak gerekiyor. Benim başkan adaylığım konusuna gelirsek, zaten 4 ay önce aday olmuş birisinin, normal olarak bu süreçte aday olması bekleniyor. Yapacağım değerlendirmelerin ardından ben de gerekli açıklamaları yapacağım” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman istifa edeceğini açıkladı

 

Fikret Orman: Beşiktaş'taki görevimden istifa edeceğim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BlackEagle24 Eylül 2019 16:20

    koskoca beşiktaşı bu adam mı yönetecek...ahmet nur çebi varken

  • İsmail akin25 Eylül 2019 01:06

    Beşiktaş rezil eden sayın fikret ormandır bjk kulübünü bu duruma duseren sayın fikret orman kendin burnun dikine gittin takimi darma dagan ettin bjk seyircisi seni affetmez

  • RİZEli mulivbjk24 Eylül 2019 13:58

    Edeceğim değil....ET