E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Çebi hariç tüm testler negatif---

Beşiktaş'ta Çebi hariç tüm testler negatif

Beşiktaş'ta Çebi hariç tüm testler negatif
20 Mayıs 2020 - 05:52 borsagundem.com

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, daha önce pozitif olan tüm Kovid-19 testlerinin negatif çıktığı bildirildi. Başkan Çebi'nin test sonuçlarının ise beklendiği bildirildi

Beşiktaş Kulübü'nden futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanları için tekrarlanan Kovid-19 testi sonuçlarıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, daha önce pozitif tüm sonuçların negatif olarak tespit edildiği, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin test sonucunun ise henüz belli olmadığı ifade edildi. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

Sağlık Ekibi Danışmanımız Dr. Tekin Kerem Ülkü’den Açıklama

18 Mayıs Pazartesi günü tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 tarama testi yapılmıştır.

Yapılan tarama testleri neticesinde, daha önce pozitif sonuç bulunanlar da dahil olmak üzere tüm sonuçlar negatif tespit edilmiştir.

Taraftarımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dr. Tekin Kerem Ülkü
Beşiktaş JK Sağlık Ekibi Danışmanı

Ahmet Nur Çebi belli değil

Kulübümüzün yaptığı testte daha önce pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanlarımızın testi negatife dönmüş olup, Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin kesin test sonucu belli olunca açıklama yapılacaktır.

Fenerbahçe'de Kovid-19 testleri negatif çıktı

 

Medipol Başakşehir'i rahatlatan test sonucu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)