E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Aboubakar krizi---

Beşiktaş'ta Aboubakar krizi

Beşiktaş'ta Aboubakar krizi
18 Mayıs 2021 - 08:35 borsagundem.com

Beşiktaş yönetimi, Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar ile sözleşme uzatmaya gitmeyecek. Aboubakar'ın istediği yıllık ücret onaylanmadı.

Süper Lig'de 15 gol atarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Vincent Aboubakar ile ayrılık yakın. Sakatlığı nedeniyle sezonun finalindeki kritik maçlarda görev alamayan Aboubakar'ın mevcut 1.6 milyon Euro'luk ücretinde yeni sözleşme için 2.5 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim, sakatlık riskini de dikkate alıp 2.5 milyon Euro'luk ücrete sıcak bakmadığını golcü oyuncunun menajerine iletti. Kamerunlu forvetin bu sebepten dolayı siyah-beyazlılara veda etmesi bekleniyor.

TRT Spor'a konuşan Aboubakar, “Kesinlikle burada kalmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ama kulübün menajerimle konuşması lazım. Kontratımda 30 maç oynama zorunluluğu maddesi olduğunu sonradan öğrendim” ifadeleriyle kalmak istediğini dile getirdi.

BİR YIL DAHA OYNAMAYA HAZIRIM

Öte yandan 38 taşındaki Atiba Hutchinson, NTV'ye Beşiktaş'ta 1 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi. Kanadalı orta saha, “Tek odaklandığım şey şampiyonluktu. Kulüple konuşacağız. Vücudum bana müsaade edecek gibi gözüküyor. Önümüzdeki sezon oynarsam, bir sonraki sezonu yine konuşuruz. O zaman 40'a kadar oynar mıyım, bakmam lazım” dedi.

Şampiyon Beşiktaş'tan çifte transfer bombası!

 

Cenk Tosun: Everton'a dönüyorum

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vesair18 Mayıs 2021 14:05

    85 milyonluk ülkede yetenek olmadığını iddia etmek çok ahmakça!  Oyun kurucu teknik ekipte vizyon eksikliği olduğu gerçeği olduğu gibi  bir de yeni  yetişen neslin  çıtkırıldım , çabuk şımaran  şöhret budalası  tipler haline getirilmesi de  bu futbol camiası  ve televole kültürsüzlüğü de eklenince ortada sadece fevri başarılar kalır.  En basit   Arda nın çöküşü ; o hale geldi ki dedesi yaşında birine saldıracak kadar kalitesi düştü.  Alman disiplininde adamın  ...na  ....çarlar!   Bu kadar şımartmazlar!  Daha doğrusu aklını başına getirirler!  Türkiye de Kulüpler arası rezil  rekabet birinin azarlayıp   disipline sokmak istediğini  başka kulüp  adeta bir yerlerini okkalarak göklere çıkartması sonucu tam bir şöhret manyağı yapıyor.  Sonuç elde var sıfır.

  • ALİ KODUŞ18 Mayıs 2021 17:30

    sen yabancı manyağı olmussun resmen.yabancıların kuşunu kaldıra kaldıra ülkü futbolu bu hale geldi.adamın ahı gitmiş vahı kalmı ve elde kalmış birine hiç bir şirket yatırım yaparmı.bu fiyata alırsan en son alıcısı son kulubü olur sonrada kulubü maddi sıkıntılara girer bunun yerine genç ve yenetli  futbolcuları alıp parlatıp 4-10 katına satılması gerekmezmi.

  • Keklik18 Mayıs 2021 12:27

    Yazık, 85 milyonluk ülkede 2,5 milyon euro vereceğim diyorsun, yine futbolcu bulamıyorsun.cidden yetenek yok millette

  • yakhan18 Mayıs 2021 11:53

    böyle cin fikirli oyuncu istemiyoruz gönderin gitsin bakalım ne olacak  müzmin sakat abu bakar

  • EKRİST18 Mayıs 2021 10:38

    sen isicisin kulüp işveren.sonra yaşlandın emekliliğin geldi.neden naz yapıyorsun.kapının önüne koyun gitsin.buna vereceğiniz para ile 3 genç futbolcu alabilirsiniz.