E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş'ın Mehmet Üstünkaya Tesisleri hakkında belediyeden açıklama---

Beşiktaş'ın Mehmet Üstünkaya Tesisleri hakkında belediyeden açıklama

Beşiktaş'ın Mehmet Üstünkaya Tesisleri hakkında belediyeden açıklama
20 Kasım 2019 - 15:38 borsagundem.com

Beşiktaş Belediyesi yaptığı açıklamada, "Mehmet Üstünkaya Tesisleri Beşiktaş'a daha büyük bir mali yük getirmesine önlem amaçlı ortak kararla devralındı" dedi

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne ait olan Mehmet Üstünkaya Tesisleri’nin (No1903) ortak karar neticesinde belediyeye  devrolduğunu açıkladı.

Beşiktaş Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Belediyemiz ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yeni dönemde yaptığı  görüşmeler tamamlanmış bulunmaktadır. Bu görüşmeler sonucunda, KAP  açıklamasında yer verilen Mehmet Üstünkaya Tesisleri (No1903) isimli  alanın Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne daha büyük bir mali yük  getirmesine önlem amaçlı olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaş Belediyemiz ile birlikte verilen ortak karar neticesinde tesis  belediyemizce devralınmıştır. Belediyemiz bundan sonra da ilçemizin ve ülkemizin gurur kaynağı olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün daha iyi günlere kavuşması için yasa ve  yönetmeliklerin kendisine verdiği yetki çerçevesinde ortak masalarda  tüm konuları çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 162.234.152
Toplam Adet: 2.483.105
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)