E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeşiktaş'ın inşaat şirketine iflas davası---

Beşiktaş'ın inşaat şirketine iflas davası

Beşiktaş'ın inşaat şirketine iflas davası
20 Şubat 2018 - 14:35 borsagundem.com

Çelik yapılar alanında faaliyet gösteren İz İnşaat AŞ, Beşiktaş kulübüne ait BJK Beşiktaş İnşaat AŞ’nin iflasını istedi

Hisseleri Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait olan Beşiktaş İnşaat Ve Ticaret AŞ, iflas talepli bir dava ile karşı karşıya. Anılan davayı açan taraf İz İnşaat Madencilik San Tic AŞ.

BORCUN BİR KISMINA İTİRAZ 

Hürriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre; İstanbul 4. Asliye Ticaret Mahkemesinde açılan dava dosyasında yer alan bilgilere göre, söz konusu dava, İz İnşaat’ın alacak iddiasına dayanıyor. Dosyadan edinilen bilgilere göre alacaklı taraf önce icra takibine geçti. BJK Beşiktaş İnşaat avukatları borcun 71 bin 032 liralık kısmına itiraz etti.

İLK DURUŞMA MARTTA

Bu kez İz İnşaat avukatları, borcun itiraz edilmeyen kısmı için iflas istemi ile dava açtı. Dosyaya göre, İz İnşaat AŞ’nin alacak tutarı 2 milyon 145 bin 699 TL seviyesinde.

14 YIL ÖNCE KURULDU

Davanın ilk duruşması ise 1 Mart tarihinde yapılacak. Kasım 2004 yılında kurulan 50 bin TL sermayeli BJK Beşiktaş İnşaat AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı konumunda Fikret Orman bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)