E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş'ın borcu 8 milyar 282 milyon TL---

Beşiktaş'ın borcu 8 milyar 282 milyon TL

Beşiktaş'ın borcu 8 milyar 282 milyon TL
16 Aralık 2023 - 11:14 borsagundem.com

Beşiktaş'ta Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin ilk divan toplantısı başladı. Kulübün toplam borcu 8 milyar 282 milyon 243 bin 263 lira olarak açıklandı. Arat, "Taraftarımız umutsuz olmasın, hep birlikte ayağa kalkacağız" dedi

Beşiktaş'ın 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcu 8 milyar 282 milyon 243 bin 263 lira olarak açıklandı.

Siyah beyazlı kulübün 2023 yılı olağan Divan Kurulu toplantısının 3'üncüsü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılıyor. Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin ilk divan toplantısına katılım beklenenden az olurken, yönetim kurulu Feyyaz Uçar haricinde tam kadro toplantıya katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Divan başkanı Tevfik Yamantürk'ün konuşması ile devam etti. Yamantürk'ten sonra kürsüye gelen Özgür Şentürk, Denetleme Kurulunun hazırladığı raporu sundu. Bu rapora göre Beşiktaş'ın 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcu 8 milyar 282 milyon 243 bin 263 liraya ulaştı.

Arat: Demokrasi dersi verdik

3 Aralık'ta kulüp tarihinin en çok katılım sağlanarak gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçildiğini aktaran Hasan Arat, "Tarihimizin en çok katılım sağlanan seçimini geride bıraktık. Tüm Türkiye'ye demokrasi dersi verdik. Seçime 12 bin 157 kişi oy kullanmaya geldi. Yaşanan yoğunluk sebebiyle 2 bine yakın kişi oy kullanamadı. Bu seçim Akatlar'daki son seçimimizdi. Bundan sonraki Divan Toplantılarımız da en nezih ortamlarda, Beşiktaş'a yakışır şekilde yapılacak. Türk futbol tarihinde ilk kez başkan adaylarının taraftarları birlikte tezahürat yaptı. Camiamız kenetlendi. Beşiktaş'ın kaybedecek 1 günü daha yoktur dedim. Seçime kadar 103 gün daha kaybettik. Seçimden sonra kulübümüzde devir teslim süreci yaşanmadı. Burası 120 yıllık kulüp. Bu işin bir nezaketi vardır. Her şeyden önce burası kimsenin şahsi şirketi değildir. Biz hukukumuzun çiğnendiği, keyfi yönetimlere son verdik. Bir yandan kurumsallaşacağız bir yandan da başarılı olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Divan kurulu toplantılarına katılımın daha fazla olması gerektiğini belirten Hasan Arat, "Bizim 4 binin üzerinde Divan üyemiz bulunuyor. Bugün buradaki sayı çok az. Gelip olanı biteni takip etmeniz gerekiyor. Biz yönetimimiz sürecinde şeffaf olacağız. Denetim kurulumuz istediği her kalemi denetleyebilir, şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşır" diye konuştu.

"Taraftarımız umutsuz olmasın, hep birlikte ayağa kalkacağız"

Başkan seçilmelerinin arından hemen çalışmalara başladıklarını ifade eden Arat, "Biz büyük bir camiayız. Beşiktaş taraftarı umutsuz olmasın. Hep beraber ayağa kalkacağız. Başarılı günlerimize geri döneceğiz. Camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam etmeliyiz. Bu kulübe adım attığımdan itibaren 46 yıl geçti. Bugün ilk defa Divan Kurulu toplantımıza başkan olarak iştirak etmek nasip olduğu için çok mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Gereken takviyeleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın"

Devre arası transfer döneminde futbol takımına gerekli takviyelerin yapılacağına dikkat çeken Hasan Arat, "Futbol şubesinin ivedilikle başarı odaklı yapılanmaya gideceğini dile getiren Hasan Arat, "Futbol kadro dışı kararları etkili olmuştur. Karardan etkilenen oyuncularımız bizimle iletişime geçtiler. Gereğinin yapılacağı konusunda hem fikir olduk. Beşiktaş kulübünün büyüklüğü hafife alınmaz. Ara transferde gereken takviyeleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"Josef de Souza Ankara'da hakemi korumaya çalıştığı için ceza almıştı"

Ankaragücü - Rizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirten Arat, şöyle konuştu:
"Geçtiğimiz yıl oyuncumuz Josef de Souza, Ankara'da o stadyumda yaşadıkları sonrası hakemi korumaya çalıştığı için federasyon tarafından ceza almıştı. Ne kadar enteresan değil mi? Söylediklerini yaşadık. Biz camia olarak Halil Umut Meler'e tekrar geçmiş olsun diyoruz. Yaşananları kınıyoruz ve gereğinin yapılmasının da takipçisi olacağız."

"100. yıla özel Beşiktaş formasını yakında tanıtacağız" 

100'üncü yıl formalarında sona gelindiğini belirten Başkan Arat, "Beşiktaş'a yakışır 100. Yıl formasının çalışmalarında sona gelindi. 100'üncü  yıla özel Beşiktaş formasını yakında tanıtacağız" diye konuştu.
Başkan Arat, Anıtkabir'e planlanan ziyaret hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "23 Aralık'ta isteyen tüm taraftarlarımız ile birlikte Anıtkabir'e gideceğiz. Herkesin katılımlarını bekliyorum. En büyük Beşiktaşlı olan Mustafa Kemal Atatürk'ü kabri başında ziyaret edeceğiz."

Beşiktaş, galibiyetle veda etti

 

Beşiktaş, Avrupa'ya veda maçında Lugano deplasmanında

 

Beşiktaş'tan sakatlıklarla ilgili açıklama

 


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 14.450.476
Toplam Adet: 374.753
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp17 Aralık 2023 20:10

    Daha beter ol...gezi parki. Var orsya git..bir futbol takimi cok politize olursan..digerlerini uzersin..artik sevgin kalmadi..bir kor kurs bile vermem.

  • Mağdur yatırımcı17 Aralık 2023 13:16

    Ey hasan arat sen ilk önce arat teksıldeki mağdur ettıgın insanların hesabını nasıl verıcen hakkımı helal etmıyorum sana

  • bjk17 Aralık 2023 03:45

    SATILMASI SART ama DERNEK SOMURGESI var. Veee halen BESIKTAS SATILIK DEGILDIR diyen embesil taraftar var. Ya arkadas bikmadiniz mi Muleka izlemeye klup ortak bulsa izlerdik Jamie Vardyleri felan

  • kamil16 Aralık 2023 19:14

    Gırtlağa kadar borca batmış,özkaynakları eksiye düşmüş takımları nasıl borsada tutuyorlar? 

  • Öyle işte 18 Aralık 2023 22:32

    Çünkü futbol takımların büyük çogunlugu,, Engin Dilan Polat ve Diger şampiyonlar ligi yemek forografındakilerin tezgah Kara para aklama,, Enerjiiii 🙃😉

  • sözün özü16 Aralık 2023 18:32

     Sözde Türk isimli yabancı futbolcu kulüplerinin borcundan bize ne...........  ben Türk çocuğunun oynadığı sporu istiyorum................DÜNYA KARMASI OLMUŞ BEŞİKTAŞTAN FENERDEN GALATASARAYDAN  BAHSETMEYİN..........

  • BJK16 Aralık 2023 17:54

    Rıza Çalımbay'a zaman ve imkan verilirse güzel başarılara imza atar onun dışında kim gelirse gelsin bir cacık olmaz.

  • borsacı16 Aralık 2023 16:40

    somalinin bile borçlarını ödedik  depremzedeleri halen magdur edip suriyede suriyelilere ev yaptık filisitinde agır hastalara ucakla getirip tedavi ettiriyoruz milyonlarca suriyeliye maaş bagladık sagolsunsunlar fakir çocuklarımız ekenomik sıkıntıdan okullarını terk ettirdik .dünyada eşi dengi olmayan bir yönetimiz dışarıya dünanın en bonkörü halkına her şey  mübah olunca ALLAH borçlularımıza depremzedelerimize sabır ihsan eylesin demekten başka söz yok.tüyü bitmedik yetim hakkını öbür dünyada nasıl öderler bilemiyorum .

  • Kadro16 Aralık 2023 15:35

    Kadroyu baştan aşaya degistirmezlerse sonuç degişmez.en az 10 futbolcu gitmeli 10 futbolcu gelmeli.

  • nedo16 Aralık 2023 19:16

    Söylemesi kolay,en kötü futbolcu 3 milyon yuro istiyor.Zaten 8 milyar borç var.