E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'da flaş transfer gelişmesi---

Beşiktaş'da flaş transfer gelişmesi

Beşiktaş'da flaş transfer gelişmesi
11 Ağustos 2022 - 10:35 borsagundem.com

Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim transfer takviyelerine devam etmek istiyor. Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş transfer görüşmelerini sürdürürken, bomba bir takas iddiası gündeme geldi.

KORAY İKİ DERDİ BİRDEN ÇÖZECEK

Koray Günter için Hellas Verona ile ilk resmi görüşmesini gerçekleştiren Beşiktaş, 3.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan oyuncu için İtalyan kulübünden '2 milyon Euro'ya olur' yanıtını aldı. Siyah-beyazlılar, 1.5 milyon Euro'nun biraz altındaki teklifi yazıya döktü. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin yapıcı geçtiği, Verona ile 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki stoperin transferinin hafta içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

SAISS-KORAY TANDEMİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Teknik direktör Valerien İsmael'in daha önce 3'lü sistem için önerilen ve bu sisteme alışkın olan oyuncuya sıcak bakmadığı ancak yerli kuralı konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle fikirlerinde değişikliğe gittiği kaydedildi.

Saiss ile Koray tandemi düşünen siyah-beyazlı idareciler, böylelikle kale mevkisi dışında ideal 11 için en azından stoper hattında ikinci yerliyi çözmüş olacak.

BONSERVİSİ WELINTON'DAN

Koray için ödenecek rakamın kaynağı Welinton olacak. Brezilyalı futbolcu, Al-İttifak ile prensipte anlaştı. Siyah beyazlılar Suudi Arabistan'dan gelen 1 milyon Euro bonservis teklifine karşılık 1.5 milyon Euro talep etmişti.

AMIRI 'BEKLEYİN' DEDİ

Emirhan'ın ayrılığı sonrası Bayer Leverkusen forması giyen Nadiem Amiri'yi gündemine alan Beşiktaş, Alman kulübünü ikna etmekte zorlanıyor. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin yanı sıra oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk maaşının yüzde 50'sini ödemeyi de öneren siyah-beyazlılar henüz yanıt alamadı. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin yanı sıra oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk maaşının yüzde 50'sini ödemeyi de öneren siyah-beyazlılar henüz yanıt alamadı.

ANINDA GÖRÜNTÜ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, idman sahasına 3.5 metre eninde 2 metre yüksekliğinde dev bir ekran kurdurdu ve çalışmayı tepeden kamerayla kayda aldı.

Bunun gerekçeleri şöyle açıklandı:

1- İdman esnasında gerçek zamanlı olarak oyuncuya pozisyonları göstermek.

2- Canlı canlı antrenman analizi yapmak.

3- Hocanın antrenmandan önce ve idman sırasında yapılacakları buradan göstermesi.

4- Rakiplere dair görüntüler ve yapılacakların anlatılması

TAYFUR BİNGÖL - SERDAR TAKASI

Beşiktaşlı olan ve her fırsatta hayalinin çocukluk takımının formasını giymek olduğunu belirten Tayfur Bingöl, Alanyaspor yönetimi ile görüştü. ''Bu şans bir daha ayağıma gelmez.  Yardımcı olmanızı istiyorum" dedi. 29 yaşındaki sağ bekin kulübüyle anlaşma sağlanması halinde kendisiyle 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Beşiktaş KAP'a bildirdi: Emirhan'ın transferinden 4.5 milyon euro geliyor

 

Beşiktaş sezonu Kayserispor maçıyla açıyor

 

Beşiktaş: 1 - Kayserispor: 0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)