E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Yeni Malatyaspor'u bir golle mağlup etti---

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u bir golle mağlup etti

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u bir golle mağlup etti
01 Kasım 2020 - 18:53 borsagundem.com

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Galibiyet serisi yakalamak isteyen Beşiktaş, deplasmanda ilk kez kazanmak Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. Kartal 10 puana yükseldi, konuk ekip ise 8 puanda kaldı

Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Siyah-beyazlılar, 55. dakikada Cyle Larin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve üç maçlık üç puan hasretinin ardından üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Maçın ilk yarısında yüzde 77 ile topla oynayan ancak golü bulamayan Beşiktaş, ikinci yarının başında öne geçti ve üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı başardı. Konuk ekip maçın son bölümünde baskı kurmaya çalıştı.

Toplamda 6. maçını oynayan Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu sonuçla puanını 10’a yükseltti. Beşiktaş maç eksiği ile 8. sırada bulunuyor. Yeni Malatyspor ise 7. maçının ardından 8 puanda ve maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

Siyah-beyazlılar, gelecek hafta Gaziantep’e konuk olacak. Bu sezon deplasmanda yine kazanamayan Yeni Malatyaspor ise Denizlispor’u konuk edecek.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Dorukhan, Oğuzhan, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar

TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed, Zeki, Wallace, Semih, Hafez, Youssouf, Acquah, Ahmed, Cueva, Tetteh, Kubilay

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Atilla Karaoğlan

Yeni Malatyaspor’da testleri pozitif çıkan ve ismi açıklanmayan iki oyuncu sahada yer alamıyor. Hafif sakatlığı bulunan Adem Büyük’ün durumu ise maç saatinde belli olacak. Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı Josef ve sakatlıkları bulunan Atakan, Hasic, Nkoudou ve Gökhan Töre kadroda yer alamadı.

Mensah yeniden takıma katıldı
Korona virüsüne yakalanan ve tedavisinin ardından karantina süresi tamamlanan Bernard Mensah ise takıma katıldı ve yedek kulübesinde yer alıyor. Siyah-beyazlı ekipte 3 sarı kartı bulunan Dorukhan Toköz, ceza sınırında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 72,40
En Yüksek: 89,65
En Düşük: 80,40
Değişim -9,95 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,39
İşlem Hacmi 6.650.157
Toplam Adet: 91.853
Ağırlıklı Ort.: 84,96
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izzet baş01 Kasım 2020 23:26

    AFRKA . AVRUPA BREZİLYA KARMASI  YİNE GÜNEY AMERİKA . AVRUPA . AFRİKA  KARMASI  TÜRKYE TURNUVASINDA YENMİŞ  Bizim yerli kavatlar seyrediyor . Asil Türk gençliği de  oturup tantanasını yapıyor. BÖYLE  SPOR  OLMAZ OLSUN.

  • ZEYREK ZEMHERİ01 Kasım 2020 21:06

    uzatmalarda hakem bjk kayırdı ve VAR daki hakemlerde maç bitti diye uyuyor idi galiba.malatyaspor un net penaltısı verildemi.bjk oyuncunun şut eline bal gibi çartığı görünmektedir.bu liğ karakolda biter.