E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yeni Atiba'sını buldu! Koptu geliyor---

Beşiktaş yeni Atiba'sını buldu! Koptu geliyor

Beşiktaş yeni Atiba'sını buldu! Koptu geliyor
06 Haziran 2020 - 09:25 borsagundem.com

Feyenoord, 800 bin euro yıllık ücret alan Leroy Fer'e korona virüs nedeniyle vergiler hariç yüzde 12.5'luk indirimli yeni bir teklif sundu. Araya giren ve 1 milyon euro net teklif eden Kartal, 3 yıllık imzayı attırdı

Beşiktaş, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, Hollanda ekibi Feyenoord’un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Leroy Fer ile prensip anlaşmasına vardı. Anlaşma 2 artı 1 yıl olacak. Özellikle 2017 ve 2018 yıllarında bazı kritik sakatlıklar geçiren tecrübeli oyuncunun sağlık testi ‘temiz’ çıkarsa imzalar hemen atılacak. Transferin arka planında ise şu ilginç gelişmeler yaşandı.

FEYENOORD SÖZLEŞME ÖNERDİ

Hollanda ekibi, anlaşması sona eren başarılı oyuncuya yeni bir sözleşme teklif etti. Leroy Fer, yıllık 800 bin euro net ücret alıyordu. Feyenoord korona virüs salgını nedeniyle tüm futbolcularının maaşlarında vergiler hariç yüzde 12.5’luk bir indirime gitme kararı aldı. Leroy Fer ise bu teklifi kabul etmedi. Beşiktaş da tecrübeli oyuncuya yıllık 1 milyon euro net maaş önerince bu anlaşma sağlandı.

ATIBA’NIN ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYOR

AKŞAM'dan Orçun Özateş'in haberine göre takım arkadaşları Leroy Fer’i anlattı: “Atiba’nın özelliklerini taşıyor. Çok iyi bir kesici. Topu iyi kullanan ve savunma ile hücum bağlantısı için ideal bir oyuncu. Arkadaşlarıyla uyumu ve karakteri de mükemmel.” Tecrübeli oyuncu 2 çocuk babası. Beşiktaş’ın Fer’i ikna etmesinde takımındaki Türk arkadaşları Oğuzhan Özyakup ve Orkun Kökçü’nün de rolü oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)