E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren açıklama---

Beşiktaş ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren açıklama

Beşiktaş ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren açıklama
13 Mart 2020 - 12:58 borsagundem.com

Türkiye'de spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınırken Galatasaray'ın bugün yaptığı açıklama özellikle Beşiktaş cephesinde şaşkınlıkla karşılandı.

Dünyayı etkisi altına alınan corona virüsü salgını önlemleri kapsamında Türkiye'deki spor müsabakalarının seyircisiz oynanması kararı alınırken Galatasaray Kulübü, maçların 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelenmesi görüşünde olduğunu açıklamıştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün yaptığı açıklamada spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alındığını duyururken sarı kırmızılı takımın bugünkü açıklaması tepkiyle karşılandı.

CENGİZ ERTELEMEYE DE KARŞI ÇIKMIŞTI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün yaptığı açıklamada "Ben şaşırdım,maçı erteleyelim, seyircisiz oynansın vs." ifadelerini kullanmıştı. Bugün kulübün resmi sitesinde ise "Lig 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelensin" çağrısı yapıldı.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi virüs nedeniyle ertelendi

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ

Beşiktaş 2. Başkanı ve Medya İletişim Sorumlusu Yönetici Adnan Dalgakıran, yaptığı açıklamada "Galatasaray Başkanı dün farklı bugün farklı konuşuyor. Her gün farklı konuşuyorlar bakalım daha ne konuşacaklar, netleşsin ona göre net cevabımızı veririz." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN GÖNDERME

Siyah beyazlı kulüp resmi Twitter hesabından bu paylaşımla ezeli  rakibine göndermede bulundu. Paylaşımda, "Tutarlı. Aralarında çelişki bulunmayan, her bakımdan uyumlu, insicamlı." ifadeleri yer aldı.

Dev kulüplerin gelirlerine virüs engeli

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatan sever27 Nisan 2020 09:37

    sadece o maç değil, gençler Birliği Beşiktaş oynan maç gs, prim vermesi var . serhat ulu eren programında .... sadece o mu Rasim Karanın teknik oldu seneye baksınlar.

  • derviş14 Mart 2020 00:16

    BUNLARA GÖRE RÜŞVET DE SUÇ DEĞİL, GS VERİRSE ŞİKEDE SUÇ DEĞİL. MEDYAYI MAAŞA BAĞLAMAKTA SUÇ DEĞİL , TFF YE ADAMLARINI YERLEŞTİRMEK MAÇLARA İSTEDİĞİ HAKEMİ TAYİN ETTİRMEK,POLEMİK VE KAOS YARATARAK PSİKOLOJİK BASKI OLUŞTURMAKTA SUÇ DEĞİL. MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE BAZI KOKULAR BURNUMUZA GELİYOR DİYEREK ASIL YAPTIKLARI OPERASYONU GİZLEMEKTE SUÇ DEĞİL. FETOYLA İŞ TUTMAKTA SUÇ DEĞİL. SABAHA KADAR SAYSAM BİTMEZ UZATMAYA GEREK YOK KENDİLERİ GS IN NE MAL OLDUĞUNU BİZDEN İYİ BİLİYORLAR ASLINDA. YİNE BİR ÇALIM DAHA ATARMIYIZ AMACINDALAR YİNE 

  • Geçin bunları13 Mart 2020 23:50

    Belirtilen yıllarda teşvik suç değildi.Teşvik vermeden kulübe de aptal diyorlardı

  • Metin13 Mart 2020 18:52

    Rakip futbolcuya ver parayi hakime ver parayi al maci gotur kupayi sike GS

  • derviş13 Mart 2020 17:41

    beaiktaş gs ın alicengiz oyunlarıyla başa çıkamazlar 15 yıldır böyle kupa almaya alıştılar artık heryeri bağlamışlar medya oyuncakları olmuş tff öyle bürokraside her yerdeler. ts bjk yi terimli gs havada kapar. olmadı rakiplerimi yenin diye diğer takımlara at hapı para araba gönderip işi bitirmişler yıllarca, sende bilet al maça git saf saf izle oynanan tiyatroyu 

  • derviş13 Mart 2020 17:22

    Gs BİR ALLAH DEDİĞİNE İNANACAKSIN BAŞKA BİR ŞEYİNE İNANMA VARDIR ONUN HER DEDİĞİNİN ALTINDA BİR ÇAPANOĞLU. YILLARDIR BU OYUNLARLA HEP ŞAMPİYON OLMADILAR MI. SAHA DIŞI OYUNLARDA ÜSTLERİNE YOKTUR. AT HAPIMI DERSİN, ARABA GÖNDERMEMİ, FUTBOLCULARA BEŞİKTAŞ I YENİN DİYE VERDİKLERİ PARALAR MI HEPSİ BİR BİR ÇIKIYOR ORTAYA , KÜÇÜK İSRAİL GİBİDİRLER

  • recai13 Mart 2020 14:01

    sahaya çıkacakların %90ı türkiye vatandaşı değil. atıp tutanlar ona göre konuşsun

  • Hadi ya13 Mart 2020 13:49

    Konusmus olmak icin konusmak!!!!