E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş 'Talimatla delil kararttılar'---

Beşiktaş 'Talimatla delil kararttılar'

Beşiktaş 'Talimatla delil kararttılar'
05 Kasım 2014 - 15:53 borsagundem.com

Beşiktaş yönetiminden olay iddia: 'Talimatla delil kararttılar'

Beşiktaş yönetimi, derbi maçta Veli Kavlak ile tartışan ve soyunma odası koridorunda Slaven Bilic'e küfür ettiği ileri sürülen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun PFDK'ya sevkedilmemesine tepki gösterdi. Fikret Orman başkanlığında toplanan siyah beyazlı yönetim, "Emre'nin masum çıkmasının altında birilerinin 'ceza almasın' talimatı bulunuyor" görüşünde birleşti. Yönetim ayrıca dört hakemi kara listeye aldı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi Emre'nin PFDK'ya sevk edilmemesinden sonra bir araya gelip tarihi bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Fikret Orman, Emre kararını duyar duymaz oldukça sinirlenirken yönetim kurulu ile 2 saat zirve yaptı ve eylem planını belirledi. Akaretler'deki kulüp binasında masaya yatırılan konular ve kararlar şöyle:

PFDK'YA GİTMEMESİ FUTBOL KATLİAMI
Emre Belözoğlu'nun bu kadar bariz küfürlere rağmen PFDK'ya gönderilmemesi bir futbol katliamıdır. Bariz bir şekilde 5 kez küfreden oyuncunun ceza almaması için 2 neden olabilir. 1-) Emre ceza almasın diye talimat mı geldi? 2-) Deliller karartıldı. Hem hakem hem temsilci hem gözlemci raporlarında bir satır yer almaması inanınılır gibi değil.

TELEFONUNA KAYDETTİ, YAZMADI
Berkan Gocay'ın da içinde olduğu koridor kavgasında temsilci Aydın İpek, cep telefonuna bile olayları kaydetti. Ancak anlıyoruz ki, raporlarda Emre'yle ilgili hiçbir ifade ve eylem yok. Bu olacak iş değil ve İpek'e belli ki baskı yapılmış. Bu baskıyı kim yaptı? Kulüpler mi, TFF mi?

DİDİK DİDİK İNCELEME OLACAK
Bu olay açıkça göstermektedir ki, Beşiktaş aleyhine hata yapan isimler, hakem, gözlemci, temsilci kim olursa olsun ödüllendirilmektedir. Bu isimlerin bundan sonra yakın mercek altına alınması, yasal zemin çerçevesinde her şeylerinin takip edilmesi ve bundan sonraki performanslarının masaya yatırılıp ortaya çıkan sonuçlar BJK TV'de gündeme getirilecek.

KARA LİSTEDE DÖRT HAKEM VAR
Bu saatten sonra Demba Ba'ya yapılan penaltıyı gözünün önünde görmeyen ilave çizgi hakem Hüseyin Sabancı, Veli'nin Emre ve Meireles tarafından boğazlanmasını görmeyen 4. hakem Serkan Gençerler, Bülent Yıldırım'a 8.3 notu veren gözlemci İlhami Kaplan, kötü bir yönetim gösteren Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ın kara listesindedir. MHK bu isimleri Beşiktaş'ın maçlarına atamasın.

HÜSEYİN GÖÇEK DE BİZİ YAKIYOR
Ali Sabancı ve Hüseyin Göçek'i de de maçlarımızda istemiyoruz. Göçek bizim maçta aleyhimize hatalar yapıp ertesi haftalarda ödül gibi G.Saray maçlarına verilmekte ve ödüllendirilmektedir. Geriye dönük baktığımızda operasyon orta hakemler üzerinde değil, yardımcı ve temsilciler üzerinden yapılmaktadır. Buna özellikle bu haftadan sonra aşırı dikkat edilmelidir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şener05 Kasım 2014 16:16

    daha düne kadar birbirinizi kolluyodunuz 2011 yılında nasıl olsa 2 takımda 100 yıllık camialarına lekeleri sürdüler kimse 1 alt lige gidip ben aklanıyım vicdanen demedi Türk futbolu batakta sponsorlar bile gelmiyor seyirci gitmiyor milli takım dipte sadece 1 adamın eseri bu işte