E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Sivasspor deplasmanından 3-0 yenik ayrıldı---

Beşiktaş Sivasspor deplasmanından 3-0 yenik ayrıldı

Beşiktaş Sivasspor deplasmanından 3-0 yenik ayrıldı
18 Ağustos 2019 - 00:02 borsagundem.com

Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor, sahasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Maçta korkutan da bir sakatlık yaşandı.

Sivasspor, Süper Lig'in ilk hafta maçında Beşiktaş'ı sahasında 3-0 yendi.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 30'da Mert Hakan, 54'te Yatabare ve 76'da Emre Kılınç kaydetti.

Karşılaşma 3-0 sonuçlanırken Beşiktaş kalecisi Utku Yuvakuran yaptığı önemli kurtarışlarla dikkat çekti.

Korkutan sakatlık

Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden mücadelenin ilk yarısının uzatma dakikalarında, ceza alanına gönderilen topa hareketlenen Boyd ile Malili file bekçisi Mamadou Samassa sert şekilde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle uzun süre yerde kalan iki futbolcuya sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Yaklaşık 5 dakika sonra iki futbolcu da ayağa kalktı ancak sağlık ekiplerine oyuna devam edemeyeceğini söyleyen ve göz yaşlarına hakim olamayan Samassa, yerini kaleci Muammer Zulfikar Yıldırım'a bırakacakken başının döndüğünü işaret etmesinin ardından taç çizgisi civarında bir anda yere yığıldı.

Yaşanan durum üzerine futbolcular ve sağlık ekipleri koşarak bu bölgeye gitti. Baygınlık geçirdiği anlaşılan Samassa, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Medicana Sivas Hastanesine kaldırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK18 Ağustos 2019 15:29

    sivasspor hazırlık maçlarında kendini göstermiş idi.ab en ünlü takım ajax dahi bu sene sivasspor yenenememiş idi.biraz daha bastırsalar 6 tane atarlardı.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU18 Ağustos 2019 15:28

    beşiktaş ta yeni gençler hariç diğerlerinin futbolla alakaları yoktur.çoğu pili bitmiş parabaz insanlar olup, paraya doymuşlar ve kontratlarıda varki kazandıkları sülalalerine yeter neden kendilerini yırtsınlar.sivasspor bu sene çok canlar yakacak gibi.ilk 3-5 arasına yer alır.taş gibi takım oluşturmuş başkan ve ekibini kutlarım.

  • Mert18 Ağustos 2019 08:39

    Sn abdullah avcı ne yapsın oyuncu oyuncu değil allah aşkına o takımdaki hiç bi topcu futbolcu değil bunlar 5 nci olursa başarı dir o topcu topluluğu na boşuna para veriyorlar bence köy den bi takım yapsınlar emin olun kafaya oynarlar bi bjk lı olarak topçu ları kınıyorum

  • Emrah18 Ağustos 2019 08:15

    Ben maçı izlemedim fakat çok şaşırdım bu sonuca demek sivasspor iyi sezon öncesi hazırlık yapmış herkes fenerbahçenin kötü olacağını düşünüyor ligin ilk 6 haftasında yani yorumcuların ortak düşüncesi.bu arada sivaspor yeni stadı çok güzel.