E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Oumar Niasse ile ilk resmi teması kurdu---

Beşiktaş Oumar Niasse ile ilk resmi teması kurdu

Beşiktaş Oumar Niasse ile ilk resmi teması kurdu
14 Kasım 2020 - 12:08 borsagundem.com

Devre arası transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Cenk Tosun ismi ön plana çıkıyordu ancak Siyah-Beyazlılar herkesi ters köşeye yatırarak Oumar Niasse ile ilk resmi teması kurdu.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda kadrosunu 2 golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan yönetim, transfer döneminin son gününde işlerin planladığı gibi gitmemesi sebebiyle dönemi sadece Vincent Aboubakar’la kapatmıştı.

İLK RESMİ TEMAS KURULDU

Sergen hocanın bu konudaki ısrarının sürmesi sebebiyle forvet transferini Ocak ayında bitirmek için çalışmalara erkenden başlayan yönetim, Oumar Niasse için düğmeye bastı. İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la kontratının bitmesinin ardından boşa çıkan ve başka bir takımla da anlaşmayan 30 yaşındaki futbolcuyla ara transfer dönemi için ilk resmi temasın kurulduğu bildirildi.

NIASSE OLUMLU BAKARKEN YÖNETİM DE TRANSFERDE ISRARCI

Premier Lig kulüplerinden istediği şartlarla bir teklif alamaması sebebiyle transfer sezonunun son günlerinde yarım sezonu boşta geçirme kararını veren Senegalli futbolcunun Beşiktaş’a transfer olmaya olumlu baktığı bildirildi.

2014 yılında Akhisar Belediye’den 5.5 milyon Euro’ya Lokomotiv Moskova’ya, Rusya ekibinden de 2016 yılında 18 milyon Euro’ya Everton’a transfer olan Niasse, Ada kulübündeki teknik adam ve kadro değişiklikleri sebebiyle son dönemde geri planda kalmıştı. Beşiktaş Yönetimi’nin hem ligi yakından tanıması hem de bonservisinin elinde bulunması sebebiyle Niasse’ın transferinde oldukça ısrarcı olduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ta 5 korona virüs vakası daha!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ14 Kasım 2020 21:15

    bu futbolcuya alacak para varmı.

  • Veysel14 Kasım 2020 16:43

    Aferin(!) beşiktekitaş'a. Aman ne başarı, kıtlıktamı kaldınız elin yabanına saldırıyorsunuz...

  • Hamido14 Kasım 2020 12:35

    "ERMENİSTAN'DA EVLERİ ATEŞE VERİYORLAR" başlığı yanlış. Yakılmalar, Ermenilerin işgal ettiği ve dayağı yiyip çekilmek zorunda kaldıkları, karekterleri gereği insanlıkla bağdaşmayan davranışla Azerbaycan Türk topraklarında oluyor. *****O YAZI YORUMA KAPALI OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZMAK ZORUNDA KALDIM....O BAŞLIĞIN DÜZELTİLMESİ ARZ VE TALEBİMDİR....

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Kasım 2020 21:01

    Adamın dibisin be kardeş.