E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş o transferde sona yaklaştı---

Beşiktaş o transferde sona yaklaştı

Beşiktaş o transferde sona yaklaştı
14 Eylül 2020 - 08:47 borsagundem.com

Mensah, Welinton, N'Sakala, Atakan ve Montero'nun ardından Josef De Souza ile anlaşan Beşiktaş, şimdi gözünü santrfor transferine çevirdi

Siyah beyazlılar, bonservisi Atletico Madrid'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Nikola Kalinic'in transferini bitirme aşamasına geldi. Hırvat futbolcuyla daha önce 2 milyon Euro garanti ücret ve 500 bin Euro performans bonusu hamilean Beşiktaş, Atletico Madrid yönetimini de ikna etmeyi başardı.

Sürekli ilk 11'de oynamak istiyor

İki yıl önce 14.5 milyon Euro'ya Milan'dan çeviri Kalinic'i kiraladı değil satmayı planlayan kulübünün yöneticileri, Hırvat oyuncunun şiddetli muhalefetiyle karşılaştı. Takımda düzenli olarak forma giyme şansının bulunmadığını ifade eden Kalinic, “Ben sürekli oynayacağım bir kulübe gitmek istiyorum. Benim için en ideal kulüp Beşiktaş ”diye ısrar edince Atletico Madrid yönetimi geri adım attı. Satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanacak olan Kalinic'in transferinin 1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 89,30
En Yüksek: 89,75
En Düşük: 83,50
Değişim 6,75 %
FK: 0,00
PD / DD: -5,41
İşlem Hacmi 428.564.414
Toplam Adet: 4.921.715
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet Baş14 Eylül 2020 09:37

    MİLLETİN PARASINI ELİN YABANCISINA VERECEĞİZ DİYE ÇIRPINAN YÖNETİCİLERE YAZIKLAR OLSUN. BU ASİL MLLETİN EVLADINA  SEYRETMEK  VE ŞAK ŞAKCILIK MI  KALDI. EY MASONİK KULÜP YÖNETİCİLERİ  KENDİ PARANIZI VERİN FAKAT FAKİR FUKARANIN PARASINI İSRAF ETMEYİN....