E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeşiktaş o golcüyü Ruslara kaptırmadı---

Beşiktaş o golcüyü Ruslara kaptırmadı

Beşiktaş o golcüyü Ruslara kaptırmadı
01 Ocak 2020 - 10:44 borsagundem.com

Seri A’da bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulan Brezilyalı golcüye, Rus ekibi CSKA Moskova da talip oldu. Ancak 22 yaşındaki yetenekli oyuncu, tercihini Beşiktaş’tan yana kullandı

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Brezilyalı golcü Pedro konusunda bir müjdeli haber de Rusya’dan geldi. sports.ru genç oyuncuya CSKA Moskova’nın da talip olduğunu ancak oyuncunun tercihini Beşiktaş’tan yana kullandığını bildirdi. Haberde Fiorentina’da yeterli forma şansı bulamayan genç futbolcunun sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’ta oynamasının güçlü bir ihtimal olduğu hatırlatılarak, “Daha önce CSKA’nın kiralamak istediği Pedro, transfer sezonunda tercihini Türk kulübünden yana kullanacak. Bu sezon sadece 4 karşılaşmada forma giyebildiği için kendisi de Fiorentina’dan ayrılmak istiyor” denildi.

Fiorentina ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Pedro’nun, Beşiktaş’ta kiralık olarak oynaması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, 22 yaşındaki oyuncuya 1.5 yıllık imza attırmak istiyor. Beşiktaş oyununun ücretini üstlenirken, Fiorentina’ya herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Siyah-Beyazlı yönetim, gündeme gelen Balotelli’yle ise ilgilenmediğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)