E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi---

Beşiktaş maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi

Beşiktaş maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi
17 Ocak 2016 - 20:27 borsagundem.com

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçına yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu'nu ağırladığı 18. hafta mücadelesi kar engeline takıldı. Yoğun kar yağışı sebebiyle maç gecikmeli başlarken, mücadele 6. dakikada durdu.
 
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında lider Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı. Karşılaşma öncesi yoğun kar yağışı sebebiyle saha zemini karla kaplanırken, görevliler maç saatine kadar saha çizgilerini temizlemek için yoğun çaba sarf etti.


 
Oynanıp oynanmayacağı merak konusu olan müsabaka 7 dakikalık bir gecikmeyle başladı. Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğü ile başlayan mücadelede her iki takım oyuncularının da karla kaplı zeminde zorlandığı görüldü. Karşılaşmada dakikalar 6'yı gösterdiği sırada ise hakem tarafından oyun durduruldu. Görevliler yeniden saha çizgilerini temizleme çalışmalarına başladı.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan 6. dakikada oyunu durdurdu. Futbolcular içeri girdi, saha çizgileri çekildi. Ancak zeminin istenilen seviyeye gelmesi nedeniyle Kalkavan iki takımın kaptanlarının da görüşüyle maçın ertelenmesine karar verdi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçının daha sonra belirlenecek ileri bir tarihte kaldığı yerden oynanacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Bu akşam Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu kulüpleri arasında oynanan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 18. hafta müsabakası hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları ve bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önüne alınarak tatil edilen müsabaka Federasyonumuz tarafından belirlenecek bir tarihte kaldığı yerden oynanacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)