E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş ligi 3. sırada bitirdi---

Beşiktaş ligi 3. sırada bitirdi

Beşiktaş ligi 3. sırada bitirdi
24 Mayıs 2019 - 23:00 borsagundem.com

Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Beşiktaş ligi 3. sırada tamamladı. Milli Takım'a imza atan Şenol Güneş, Vodafone Park'ta siyah-beyazlı camiaya veda etti. Kasımpaşa ise ligi 39 puanla tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı 3-2 yendi. Siyah-beyazlı ekibine galibiyeti getiren golleri; 45 dakikada hat-trick yapan Güven Yalçın kaydetti. Bu sonucun ardından 65 puana yükselen Beşiktaş ligi 3. sırada tamamladı. Öte yandan A Milli Takım'a imza atan Şenol Güneş, Vodafone Park'ta siyah-beyazlı camiaya veda etti.

Sezonun ilk yarısında başarılı bir grafik çizen ancak bunu ikinci yarıya taşıyamayan Kasımpaşa ise, Avrupa kupalarına katılma hedefini tutturamadı. Süper Lig'de yaptığı maçların 11'ini kazanan, 6'sında berabere kalan ve 17'sini yitiren lacivert-beyazlılar, ligi 39 puanla tamamladı.

10. DAKİKADA İLK GOL GELDİ

Karşılaşmanın 10. dakikasında Beşiktaş'ın golü geldi. Güven Yalçın rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girdi ve topu filelere gönderdi: 1-0.

PAŞA HEMEN CEVAP VERDİ!

13. dakikada Kasımpaşa skoru eşitledi. Sol taraftan gelişen atakta ceza sahası içinde boşta kalan topu Koita, Hajradinovic'e çevirdi, Kasımpaşalı oyuncu düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

KARİUS GOLE İZİN VERMEDİ

21. dakikada ceza sahasında topla buluşan Trezeguet'in şutunda Karius direk dibinde meşin yuvarlağın kaleye girmesini engelledi.

33. dakikada Quaresma'nın ceza sahası sol çaprazından ayağının dışıyla yaptığı ortada Güven Yalçın topa kafayla vurdu, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

40. dakikada Güven Yalçın'la paslaşarak ceza sahasına giren Ljajic, altıpas içinde rakibinin müdahalesiyle meşin yuvarlağın kontrolünü kaybetti. Kaleciyi de geçip kaleye giden topu çizgi üzerinde savunma uzaklaştırdı.

SAVUNMANIN HATASINDA GOL GELDİ

44. dakikada Güven Yalçın, Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydetti. Hutchinson'un kafayla ceza sahasına gönderdiği topu uzaklaştırmak isteyen Kasımpaşa savunması meşin yuvarlağa ters vurdu, Güven Yalçın önünde bulduğu topu ağlara gönderdi: 2-1.

GÜVEN YALÇIN HAT-TRİCK YAPTI

45+1. dakikada Güven Yalçın "hat-rick" yaptı. Quaresma'nın ortasında arka direkte topla buluşan Ljajic, pasını içeri çevirdi, Güven Yalçın topu rahat bir şekilde kaleye gönderdi: 3-1.

55. dakikada Beşiktaş karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini yaptı. İkinci yarının başında sakatlık geçiren Ricardo Quaresma oyundan çıkarken Jeremain Lens oyuna girdi. Karara tepki gösteren Portekizli yıldız sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti.

KOİTA SKORU 3-2 YAPTI

67. dakikada Kasımpaşa, Bengali Koita'nın attığı golle Beşiktaş karşısında farkı bire indirdi. Ceza sahası yayının ordan İlhan Depe topla ilerlerken düşmeden önce topu Bengali Koita'ya aktardı. Sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Bengali Koita, Domagoj Vida'yı çalımlayıp yerden şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

LARİN KAÇIRDI!

76. dakikada Beşiktaş Cyle Larin ile gole çok yaklaştı. Sol kanatta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içinde uygun durumdaki Cyle Larin yerden pasını verdi. Larin'in sağ ayağıyla yaptığı vuruş az farkla auta çıktı.

LENS KIRMIZI KART GÖRDÜ

90+4. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gören Lens takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelede başka gol olmadı ve maç 3-2 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat25 Mayıs 2019 12:32

    Maalesef bizim teknik adamlarımızın futbolcu yetiştirmek konusunda zayıflar!   Porto milli tak. takviyesine 4 yıldan beri kaç çuval para ödediniz?    Durum ortada!  Bir de ısrarla Gökhan Gönül   Burak, Arda  ve  bir kaç isim yapmış güç zehirlenmesine uğramış şımarık tiplerde ısrar edilmesi kadar ahmakça bir şey yoktur. Bunların milli takımı ne hale getirdikleri ortada!   Ne oldu peki!  Trabzon dan olaylı ayrılar terbiye yoksunu Bjk de 1-2 üfürüm yaptı sonrasu fos çıktı.  Bunları 1. lide bile oynatmam. Aynı şekilde  aynı şekilde teknik direktör konusu da aynı isimlerle gidip geliyor. Trabzon Teknik direktörü de gayet başarılı bir sim!  Bugün milli takıma aldığınız isimle r de Trabzon dan çıkıyor. Bu yabancı dangalaklığını bırakın artık.  Ondan sonra kapı kapı dolaşıp para dilenirsiniz.

  • Gök 25 Mayıs 2019 10:54

    Hoca senin bu necip sevdani anlamış değildim gerçekten başka takıma gitsin kadroyo bile almazlar sen kaptan yaptın takım in haline bak ne halde biraktin cincon bi tane türk oynatmadi sende neciple şampiyon olacani düşündün onun gibi oyuncuları oynatirsaniz hersene 3. Oluruz bi geniş bakın necip dorukan güven bunlar boş emin olun

  • Keklik25 Mayıs 2019 03:54

    3. Büyük takım . Fener ligden disse bile 2. Olamiyor

  • Sinyor25 Mayıs 2019 00:51

    Bravo.büyük iş yapmiş. Hahahaaaaa