E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş kongresinde oy verme işlemi başladı!---

Beşiktaş kongresinde oy verme işlemi başladı!

Beşiktaş kongresinde oy verme işlemi başladı!
15 Mayıs 2016 - 13:39 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü'nde mevcut başkan Fikret Orman'ın tek aday olarak girdiği olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısı başladı. BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve siyah-beyazlı kulüpte iki dönemdir başkanlık yapan Fikret Orman'ın tek aday olarak girdiği genel kurulda, aidatını yatıran 15 bin 560 üye 20 sandıkta oy kullanabilecek.

Genel kurulda, önce kongre divan kurulu belirlendi. Verilen önergeyle Atıf Keçeci divan başkanlığına oy birliği ile seçildi. Tek adayın olduğu kongre 30 dakika geç başlarken, salonda bulunan üye sayısının düşük olduğunu görüldü.

ÜYELER İÇİN SERVİS HİZMETİ
Olağan seçimli genel kurula katılmak isteyen üyelere İstanbul'un çeşitli yerlerinden servisler kaldırıldı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki belirli merkezlerden kongrenin yapılacağı salona sabah erken saatlerden itibaren servis hizmeti sağlandı.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
Beşiktaş Kulübünde mevcut başkan Fikret Orman'ın tek aday olarak girdiği olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede, Fikret Orman başkanlığında siyah-beyazlı kulübü 3 yıl yönetecek yeni yönetim kurulu belirlenecek. Genel kurulda, aidatını yatıran 15 bin 560 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek. Oy verme işlemi saat 17.00'de bitecek ve daha sonra sayıma geçilecek.

AHMET NUR ÇEBİ: "HEDEFİMİZ BEŞİKTAŞ'I KURUMSALLAŞTIRMAK"
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu dönemdeki hedeflerinden bir tanesinin siyah-beyazlı kulübü kurumsallaştırmak olduğunu söyledi.
Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Kongresi'nde oy verme işlemi Akatlar Arena'da devam ediyor. Siyah-beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de oyunu kullandı. Çebi oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bu seçimin daha ilginç olduğunu belirten Çebi, "Hayırlısı olsun. Beşiktaş bundan sonraki günleri daha önceki günlerden kolay olmayacak. Daha mücadeleci olan günlere giriyoruz. Çünkü artık stat var. Taraftarımız ve camia bizden daha büyük başarılar bekleyecek, şampiyonluklar isteyecekler. Daha titiz ve dikkatli çalışmamız lazım. Bunlar bizim hedeflerimiz olarak yeni yönetimin önünde duruyor. Bunun için talip olduk. Sayın başkanla 3 yıl daha bunları yapmak adına devam edeceğiz. Hedeflerimizden bir tanesi; Beşiktaş'ta kurumsallaşmayı sağlamak zorundayız. Bu da benim amaçlarımın başında geliyor" şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH BU AKŞAM ÖZLEDİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞU ALIRIZ"
Seçimin, bu akşam oynanacak maçtan sonra olası şampiyonlukla aynı güne gelmesinin hatırlatılmasının üzerine Ahmet Nur Çebi, şöyle cevap verdi.

"Maçtan 1 puan aldığınız takdirde şampiyonsunuz. O 1 puanı alacaksanız ondan sonrada kupayı hak edeceksiniz ve kutlayacaksınız. İnşallah Allah bu akşamki maçtan 1 puandan fazlasını nasip eder ve özlediğimiz şampiyonluğa da kavuşuruz."

Beşiktaş kongresi karıştı, başkan yumruğu çaktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)