E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş kazandığına sevinemedi---

Beşiktaş kazandığına sevinemedi

Beşiktaş kazandığına sevinemedi
24 Temmuz 2013 - 22:18 borsagundem.com

Beşiktaş dördüncü hazırlık maçında Azerbaycan’ın kupa şampiyonu Simurg’u Dentinho’nun muhteşem oyunuyla 2-1 mağlup etti. Sezer'in sakatlığı ise üzdü

Beşiktaş, yenilgi ve beraberliklerle tatsız başladığı hazırlık maçlarında nihayet galibiyetle tanıştı. Siyah beyazlı takımın Azerbaycan'ın kupa şampiyonu Simurg ile karşılaşmasında ilk 45 dakikada her iki takımın orta alanda başa baş mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Siyah beyazlı takımda İbrahim Toraman, Ersan ve Franco defansif özelliklerini ofansif bölgelerde değerlendirmesine rağmen rakip defansı geçemediler.
İkinci yarıda oyuna giren Veli Kavlak kontrataklarda etkisini göstermeye başladı. 48’nci dakikada kazanılan serbest vuruşu Muhammed direğin üstünden auta yolladı.
Beşiktaş’ın 4-2-3-1 sistemi ile oynadığı karşılaşmada 2 yıldır sahalardan uzak kalan Sezer Öztürk’ün girdiği ikili mücadelede bileğinden sakatlanması teknik ekibi üzdü.
64’ncü dakikada Dentinho’nun sol kanattan ortasını Mustafa Pektemek dokundu. Top kornere çıktı.
56’ncı dakikada Ballo sağdan gelen ortayı takip ederek defnasın arasından topu filelere yolladı: 0-1
68’nci dakikada Muhammed’in ara pasında topla buluşan Veli’nin ortasını Dentinho skoru 1-1 yaptı
84’ncü dakikada Dentinho’nun sol kanattan getirdiği topu sol ayağı ile ceza alanına ortaladı. Almeida defansın arasından yükselerek göğsü ile kontrol ettiğ ve kafa vuruşu ile topu galiyibet golü olarak ağlara bıraktı: 2-1
"GALİBİYET GÜZEL"
Siyah-beyazlı futbolculardan Gökhan Süzen, maçın ardından yaptığı açıklamada, hazırlık karşılaşması da olsa galibiyetin çok güzel olduğunu belirterek, "Kamp kapsamında oynadığımız hazırlık maçlarında ilk kez galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum" dedi. Kamp süresince oynadıkları hazırlık maçlarında takımın iyi ya da kötü yanlarını görme imkanı bulduklarını kaydeden Töre, "Hatalarımızdan ders çıkarıp daha iyi oynayacağız" diye konuştu.
Bu arada karşılaşmayı Avusturyalı FIFA kokartlı kadın hakem Tanja Hausott yönetirken, babası Reinhold Theurl da yan hakemlik yaptı. Avusturya kampındaki hazırlıklarını 2 Ağustos Cuma gününe kadar sürdürecek Beşiktaş, yarın sabah basına açık bir antrenman yapacak. Siyah-beyazlı ekip kamp kapsamındaki 4. hazırlık maçını 27 Temmuz Cumartesi günü Villach kentindeki Lind Stadı'nda İngiliz Southhampton takımına karşı oynayacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 72,40
En Yüksek: 89,65
En Düşük: 80,40
Değişim -9,95 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,39
İşlem Hacmi 5.950.266
Toplam Adet: 82.186
Ağırlıklı Ort.: 84,96
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)