E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Kagawa ile yeniden anlaşma sağladı---

Beşiktaş, Kagawa ile yeniden anlaşma sağladı

Beşiktaş, Kagawa ile yeniden anlaşma sağladı
17 Temmuz 2019 - 10:23 borsagundem.com

Beşiktaş, uzun süredir görüştüğü Japon futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Kagawa imza attıktan sonra Türkiye’ye gelerek takıma katılacak.

Kiralık olarak geldiği Beşiktaş’ta taraftarların sevgilisi haline gelen Japon 10 numara Shinji Kagawa, yeniden Siyah-Beyazlı takımla sözleşme imzalamak üzere. Beşiktaş’tan İspanya’da kulüp bulmak için ayrılan ancak istediği şartları bulamayan Kagawa, Borussia Dortmund’un alt lig ekiplerinden Schweinberg ile oynanan hazırlık maçında sonradan oyuna girip 1 gol atmayı başarmıştı. Ancak Kagawa, dün kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Takımdan ayrılmasına rağmen, futbol direktörü Ali Naibi’nin Japon orta saha ile iletişimi koparmadığı ve Kagawa’yla yaptığı görüşmelerde, “Sana kapılarımız her zaman açık. Seni tamımızda yeniden görmek isteriz. Ayrıca Borussia Dortmund’dan bonservisini alırsan bu transfer daha da kolaylaşır” dediği öğrenildi. Kagawa, Dortmund’un kendisini ABD kampının kadrosuna almamasının ardından Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

KULÜBÜNÜ İKNA EDECEK

Kagawa, Kartal’ın 1,5 milyon euroluk teklifi kabul ettikten sonra Borussia Dortmund ile iletişime geçerek bonservisinin ücretsiz olarak verilmesini talep etti. Dortmund’un, uzun süre kendisine hizmet eden ve önemli başarılarında etkisi olan Kagawa’yı serbest bırakmak konusunda sorun çıkarmayacağı bildirildi. Kagawa’nın, kulübüyle sorunlarını çözüp, Beşiktaş ile kısa süre içinde 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)