E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Hatayspor deplasmanında son dakikada yıkıldı---

Beşiktaş, Hatayspor deplasmanında son dakikada yıkıldı

Beşiktaş, Hatayspor deplasmanında son dakikada yıkıldı
24 Ekim 2022 - 22:12 borsagundem.com

Deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon atılan en erken golle maça adeta önde başlamasına rağmen, son dakikada yediği golle sahadan mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında düşme hattından kurtulmaya çalışan Atakaş Hatayspor, sahasında zirve yarısında yara almak istemeyen Beşiktaş’ı konuk etti. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanan karşılaşma son dakikada gelen golle 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Hatayspor’un gollerini Ze Luis ve Kaan Kanak kaydederken, Beşiktaş’ın golü Wout Weghorst’tan geldi.

Bu galibiyetle Hatayspor puanını 10’a yükseltirken, Beşiktaş 19 puanda kaldı.

BU SEZON ATILAN EN ERKEN GOL

Beşiktaş, maçın hemen başında Wout Weghorst’un golüyle öne geçti. Henüz 31. saniye oynanırken sağ kanatta topla buluşan Jackson Muleka savunmanın arkasına koşu yapan Wout Weghorst’a ara pasını attı. Ceza sahası sağ çaprazdan topla buluşan Wout Weghorst bir anda kaleci ile birebir kaldı. Hollandalı futbolcu sağ ayağıyla sert ve düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.

Bu gol ayrıca, Süper Lig’de bu sezon atılan en erken gol olarak kayıtlara geçti.

SON DAKİKADA ÜÇ PUAN

Hatayspor, ikinci yarının hemen başında beraberlik golünü buldu. Karşılaşmada 50. dakika oynanırken Kamil Ahmet Çörekçi’nin sağ çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Ze Luis’in kafa vuruşu sol köşeden ağlarla buluştu.

Hatayspor, karşılaşmada 90. dakika oynanırken bulduğu golle öne geçti. Kamil Ahmet Çörekçi’nin pasında sağ kanatta topla buluşan Ruben Ribeiro şut açısı ararken topu Kaan Kanak’a bıraktı. Ceza sahası çizgisinde Kaan Kanak topu bekletmeden sol ayağı ile yerden gelişine sert şutu ile topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

BEŞİKTAŞ’TA PUAN KAYIPLARI SÜRÜYOR

Beşiktaş böylece ligde oynadığı son 6 maçta 5. puan kaybını yaşamış oldu. Bu süreçte sadece Bitexen Giresunspor’u mağlup eden Beşiktaş, Hatayspor ve Medipol Başakşehir’e yenilirken İstanbulspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile berabere kaldı.

Hatayspor ise güçlü rakibi karşısında aldığı üç puanla Volkan Demirel yönetiminde ligde çıktığı dördüncü maçında üçüncü galibiyetini almış oldu.

Bu arada, Hataysporlu ve Beşiktaşlı taraftarların statta kendilerine ayrılan tribünlerin tamamını doldurduğu gözlendi.

ISMAEL’DEN TEK DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, ligde son oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor karşılaşmasına göre ilk 11’de tek değişiklik yaptı. Valerien Ismael, Yeni Hatay Stadı’nda oynanan maçta ilk 11’de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Ghezzal’ın yerine Muleka’ya yer verdi.

Ev sahibi Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel, ligdeki VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11’de 2 değişikliğe gitti. Volkan Demirel, söz konusu mücadelede ilk 11’de yer alan Kaan Kanak ve Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yerine Adekugbe ve Jose Luis’e görev verdi.

Ismael ile devam mı? Beşiktaş'ta flaş teknik direktör kararı!

 

Beşiktaş tribünlerinde 'Ismael istifa' sloganları

 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bilanço açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,20
En Yüksek: 55,00
En Düşük: 47,00
Değişim 2,31 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,78
İşlem Hacmi 167.512.739
Toplam Adet: 3.287.922
Ağırlıklı Ort.: 50,78
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Smsçi25 Ekim 2022 08:37

    Hemen kızmayın yahu,futbolcuların villaları spor arabaları astronomik tatilleri menajerleri vs vs bunlara para yetişmez,siz bir sms kampanyası falan yapın bilet alın forma alın hatta kendinize yetmez bütün aileye alın storlardan,maça gidip biraz bağırın ağırın arada meşale falanda yakın,kısası iyi bakın he futbolculara menajerlere teknik direklere aman diyeyim burası çok önemli bir lüks arabanın deposu kaça dolar haberiniz varmı? Yok o zaman sms atın hadi.

  • Gur25 Ekim 2022 00:29

    Yabancilari beslemeye..devam....anlimdaki ..kòmur.karasi nasil kazanilir ekmek parasi.....

  • ALİ KODUŞ24 Ekim 2022 22:25

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)