E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Göztepe deplasmanında---

Beşiktaş, Göztepe deplasmanında

Beşiktaş, Göztepe deplasmanında
15 Mayıs 2022 - 10:08 borsagundem.com

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında bugün Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Ligin 36. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, 14 galibiyet ve 13 beraberlikle 55 puan topladı.

Küme düşmesi kesinleşen Göztepe ise 7'şer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 22 maçta sahadan mağlup ayrılarak 28 puan alabildi.

Ismael deplasmanda kaybetmedi

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Beşiktaş'ın başında çıktığı 3 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi.

Yeni takımıyla ilk maçını Trabzonspor'la deplasmanda oynayan Ismael'in ekibi, bordo-mavili ekiple 1-1 berabere kalırken, GZT Giresunspor maçını da golsüz eşitlikle tamamladı. Beşiktaş deplasmandaki son maçında ise Yukatel Kayserispor'u 3-2 mağlup etti.

Cezalılar dönüyor

Siyah-beyazlı ekipte cezalı oldukları için Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Valentin Rosier ile Francisco Montero, mücadelede forma giyebilecek.

Babasının rahatsızlığı nedeniyle gittiği ülkesi Hırvatistan'dan dönen Domagoj Vida'nın da durumu ise maç günü belli olacak.

Cezalı Rıdvan Yılmaz sakat

Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezalısı Rıdvan Yılmaz'ın sakatlığı da sürüyor.

Fenerbahçe ile oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Rıdvan'ın hafta içinde yapılan kontrollerinde sağ uyluk iç ve karın ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi.

8 oyuncu ceza sınırında

Siyah-beyazlı takımda 8 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, Alex Teixeira, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Oğuzhan Özyakup karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin son haftasındaki İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak.

Göztepe'de ise ekip Süper Lig'de galip gelemediği son 13 karşılaşmada sadece 1 puan alabildi. Bu sezon taraftarlarının önüne son kez çıkacak Göztepe, iç sahada en başarısız 2. takım konumunda bulunuyor. Göztepe, bu sezon evindeki 18 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgiyle 14 puan alabildi.

Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek Göztepe, 2019-2020 sezonunda hizmete giren Gürsel Aksel Stadı'ndaki ilk maçında 26 Ocak 2020'de Beşiktaş'ı konuk etmişti. Sarı-kırmızılı ekip, veda ettiği Süper Lig'deki son iç saha maçında konuk edeceği Beşiktaş karşısında puan arayacak.

Muhtemel 11'ler:

Göztepe: Arda, Kerim, Mihojevic, Arslanagic, Berkan, Halil, Rudi, Atakan, Yalçın, Tijanic, Di Santo

Beşiktaş: Emre, Rosier, Welinton, Montero, Umut, Josef, Kenan, Emirhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Beşiktaş'a iki futbolcudan kötü haber

Jacob Ondrejka Beşiktaş'a transfer oluyor

Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 51,60
En Yüksek: 54,75
En Düşük: 51,20
Değişim -2,09 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,67
İşlem Hacmi 30.974.247
Toplam Adet: 587.457
Ağırlıklı Ort.: 52,74
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)