E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 0 - Giresunspor: 4---

Beşiktaş: 0 - Giresunspor: 4

Beşiktaş: 0 - Giresunspor: 4
27 Kasım 2021 - 16:22 borsagundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-1 yenilen siyah-beyazlı ekipte ligde de işler yolunda gitmiyor. Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Giresunspor'a 4-0 mağlup oldu. Kartal son 4 maçını da kaybetti.

Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Giresunspor 4-0'lık skorla kazandı.

Mücadelenin 22. dakikasında Diabate penaltıdan kaydettiği golle öne geçerken Beşiktaş, 39'da Necip Uysal'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Konuk ekip, 55'te Balde ile farkı 2'ye çıkardı. Maçın 64. dakikasında Serginho skoru 3-0'a getirirken son sözü 90'da Joseph söyledi.

Vodafone Park'taki en ağır yenilgi

Bu sonuçla birlikte son 4 maçını da kaybeden Beşiktaş, 20 puanla maç fazlasına karşın zirvenin 13 puan gerisinde kaldı. Ligde ise altıncı kez mağlup olan Beşiktaş, Vodafone Park'taki en ağır yenilgisini de aldı.

Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikten sonra Atakaş Hatayspor'a 1-0, Trabzonspor'a 2-1, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 ve GZT Giresunspor'a 4-0 yenilerek 4 haftada 12 puan yitirdi.

Üst üste ikinci galibiyetini alan Karadeniz ekibinin ise puanı 16 oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Hüseyin Göçek maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip GZT Giresunspor başlıyor.

3. dakika Georges-Kevin N'Koudou'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Michy Batshuayi'nin sol tarafta dar açıdan yaptığı vuruşta Mamadou Diarra'nın müdahalesi ile top uzaklaşıyor.

6. dakika Michy Batshuayi'nin topuk pasına hareketlenen Cyle Larin için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

8. dakika Ceza sahasında Cyle Larin ile Mamadou Diarra arasında yaşanan ikili mücadelede potansiyel elle oynama kontrolü için Hüseyin Göçek VAR sistemine başvuruyor ve pozisyonun penaltı olmadığı kararını veriyor.

10. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Miralem Pjanic'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Necip Uysal'ın kafa vuruşu yandan auta gidiyor.

14. dakika Beşiktaş Valentin Rosier ile gole yaklaşıyor. Georges-Kevin N'Koudou'nun sol çaprazdan ceza sahasına gönderdiği ortasında arka direkte Valentin Rosier topu göğsü ile kontrol edip altıpasta yaptığı vuruşta kaleci Okan Koçuk topu çelmeyi başarıyor.

16. dakika Fousseni Diabate'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği orta şut karışımı vuruş üstten dışarı gidiyor.

18. dakikaCeza sahasında Serginho ile Valentin Rosier arasında yaşanan ikili mücadelede potansiyel elle oynama penaltı kontrolü için Hüseyin Göçek VAR sistemine başvuruyor ve pozisyonu izlemeye gidiyor.

20 dakika Giresunspor penaltı kazanıyor.

22. dakika GOOLL!! GZT Giresunspor Fousseni Diabate'nin penaltıdan attığı gol ile Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiyor.

25. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'in ceza alanına gönderdiği ortasında top kaleci Okan Koçuk'ta kalıyor.

29. dakika Rachid Ghezzal'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği yerden sert ortasında arka direkte hiçbir takım arkadaşı topa dokunamıyor ve dışarı gidiyor.

31. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'in ceza alanına gönderdiği ortasında top kaleci Okan Koçuk'ta kalıyor.

36. dakika Valentin Rosier'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Mamadou Diarra topu uzaklaştırmayı başarıyor.

39. dakika Beşiktaş 10 kişi kalıyor. GZT Giresunspor yarısahasında ikili mücadele sırasında Necip Uysal, Fousseni Diabate'ye kontrolsüz müdahalede bulununca hakem Hüseyin Göçek tarafından önce sarı kart VAR sisteminin uyarısı sonrası Necip Uysal sarı kartı iptal ediilp direkt kırmız kart ile oyun dışı kalıyor.

43. dakika Rachid Ghezzal'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Aziz Behich topu uzaklaştırıyor.

45. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Zeki Yavru'nu ceza alanına gönderdiği ortasında top yan ağlarda kalıyor.

45+2. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Zeki Yavru'nu ceza alanına gönderdiği ortasında top yan ağlarda kalıyor.

45+7. dakika Hakem Hüseyin Göçek ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı GZT Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

46. dakika Hakem Hüseyin Göçek ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Beşiktaş başlıyor.

49. dakika Georges-Kevin N'Koudou'nun pasında kaleye sırtı dönük topla buluşan Michy Batshuayi ceza sahasında Mamadou Diarra'dan sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşta Alexis Perez'in müdahalesi sonrası top uzaklaşıyor.

55. dakika GOOLL!! GZT Giresunspor Ibrahima Balde'nin attığı golle Beşiktaş karşısında skoru 2-0'a getiriyor. Sol kanattan savunmadan gönderilen uzun topta kelesini terkeden Mert Günok'un hatasında Ibrahima Balde topla buluşup boş kaleye topu ağlara gönderiyor.

59. dakika Aziz Behich'in ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı gelişine vuruşta top üstten auta gidiyor.

64. dakika GOOLL!! GZT Giresunspor Serginho'nun attığı golle Beşiktaş karşısında skoru 3-0'a getiriyor. Serginho'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Ibrahima Balde'nin yerden sert vuruşunda kaleci Mert Günok topu çeliyor ve dönen topu önünde bulan Serginho topu ağlara gönderiyor.

71. dakika Sağ kanatta Can Bozdoğan'ın pasında topla buluşan Valentin Rosier'in yaptığı orta şut karışımı vuruş yan direkten dönüp sahaya geri dönüyor.

73. dakika Beşiktaş Cyle Larin ile gole yaklaşıyor. Josef De Souza'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Cyle Larin'in kafa vuruşunda kaleci Okan Koçuk son anda parmak uçlarıyla topu kornere çelmeyi başarıyor.

81. dakika Beşiktaş, bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

87. dakika GZT Giresunspor Umut Nayir ile gole yaklaşıyor. Gelişen GZT Giresunspor atağında Beşiktaş az adamla yakalanıyor ve Umut Nayir sol taraftan kaleci Mert Günok ile karşı karşı karşıya kalıyor ve şutunda Francisco Montero son anda topu çizgiden çıkarıyor.

90. dakika GOOLL!! GZT Giresunspor Joe Champness'ın attığı golle skoru 4-0 yapıyor. Sağ kanattan Umut Nayir'in ara pasında Flavio kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve sol da boş durumdaki Joe Champness'a verdiği pas sonrası Joe Champness topu boş kaleye ağlara gönderiyor. Pozisyonun başlangıcında geriye dönerken çime takılankaleci Mert Günok sakatlanıyor.

90+3. dakika Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. GZT Giresunspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ediyor. Bu sonuçla GZT Giresunspor ligde puanını 16'ya yükseltirken, Beşiktaş ise 20 puanda kalıyor.

İŞTE İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Mert, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Souza, Ghezzal, Pjanic, Can, Larin, Batshuayi

GİRESUNSPOR: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Pelupessy, Flavio, Suleymanov, Diabate, Serginho, Doukara

MAÇ NOTLARI

* Beşiktaş, Vodafone Park'taki en ağır yenilgisini aldı. 2015-2016 sezonunda hizmete giren Vodafone Park'ta 2018-2019'da Antalyaspor'a 3-2, Sivasspor'a 2-1 yenilen siyah-beyazlı takım, 2019-2020'de ise Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilirken, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarını da 2-1'lik mağlubiyetlerle tamamladı. Geçen sezon Gençlerbirliği'ne Vodafone Park'ta 1-0 yenilen Beşiktaş, Trabzonspor ile Fatih Karagümrük'e ise 2-1'lik skorlarla yenildi. Bu sezon Vodafone Park'ta Trabzonspor'a 2-1 yenilen siyah-beyazlı ekip, GZT Giresunspor'a da 4-0 yenilerek yeni evindeki en ağır yenilgiyi almaktan kurtulamadı. Beşiktaş bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Vodafone Park'taki Sporting Lizbon maçını 4-1 yenilgiyle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip ayrıca lig maçlarında evinde bu sezon üst üste ikinci kez yenildi.

* Beşiktaş ilk yarıda Video Yardımcı Hakem (VAR) kararıyla rakibinin kazandığı penaltı atışıyla 1-0 geriye düşerken aynı şekilde 10 kişi kaldı. Maçın 36. dakikasında GZT Giresunspor ceza alanı önünde Necip Uysal, Diabate'ye faul yaptı. Hakem Hüseyin Göçek bu pozisyonda Necip'e sarı kart gösterdi. VAR uyarısıyla saha kenarından pozisyonu bir kez daha izleyen Göçek. 39. dakikada sarı kartı iptal edip Necip Uysal'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Siyah-beyazlı taraftarlar verilen kararların ardından hakem Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi. Taraftarlar, Göçek'e yönelik kötü tezahüratta bulundu.

* Beşiktaş karşılaşmanın 55. dakikasında Mert Günok'un büyük hatası sonrası 2-0 geriye düştü. GZT Giresunspor savunmasından atılan uzun topta Beşiktaş savunmasının arkasına düşen topa kalesinden çıkıp müdahale etmek isteyen Mert, ceza alanı dışında meşin yuvarlağı kafayla uzaklaştırmak istedi. Mert'in ıska geçtiği topu alan Balde, boş pozisyonda topu filelerle buluşturdu.

* Maçın 90. dakikasında GZT Giresunspor ilginç bir gole imza attı. Rakibin hücumu sırasında öne doğru hamle yapıp sonra geriye koşmaya çalışan Beşiktaş kalecisi Mert Günok, ayağını ters basınca bir anda yerde kaldı. Hücuma devam eden konuk ekip, Champness'in ayağından bulduğu golle farkı 4'e çıkardı. Saha içinde tedavisi yapılan Mert daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü ve bu oyuncunun yerine Ersin Destanoğlu kalan bölümde görev aldı.

* Takımlarının ilk yarıda 1-0 geriye düşmesinin ardından taraftarlar, "Sergen takımını ayağa kaldır" şeklinde tezahüratta bulundu. Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda üst üste yenilen gollerin ardından kendi oyuncularına tepki gösterdi. Taraftarlar sadece Valentin Rosier ve sonradan oyuna giren Can Bozdoğan'a alkışlarla destek verdi. Siyah-beyazlılar maçın bitmesiyle "Sergen buraya hesap ver taraftarlara" şeklinde tezahüratta bulundu. Bir süre daha tribünlerde kalan taraftarlar ısrarla Sergen Yalçın'ın sahaya dönmesi yönünde tezahürat yaptı.

* Ligde 4. kez kazanan GZT Giresunspor puanını 16'ya çıkardı. Bu sezon 7. kez rakiplerine konuk olan GZT Giresunspor, deplasmandaki ikinci galibiyetini elde etti. Sezonun ilk üç dış saha maçını yenilgiyle tamamlayan Karadeniz ekibi, İzmir'de Göztepe'yi 1-0 yenerek deplasmanda hem ilk puanlarını hem de ilk galibiyetini aldı. Deplasmandaki Gaziantep FK (1-1) ve Demir Grup Sivasspor (0-0) maçlarını beraberlikle tamamlayan GZT Giresunspor, Beşiktaş'ı 4-0 yenerek dış sahadaki son 4 maçında 8 puan topladı.

* Maçın ilk yarısının bitmesinin ardından Beşiktaş'tan Cyle Larin ile GZT Giresunsporlu oyuncu Fousseni Diabate arasında gerginlik yaşandı. Soyunma odasına giden her iki oyuncu bir süre tartışırken araya giren diğer oyuncular gerginliğin büyümesini önledi.

14 kulüpten hakem kararı: Kalan 6 maçta konuşmayacağız!

Juventus'a mali işlemlerde usulsüzlük soruşturması

Cristiano Ronaldo'nun Türkiye gerçeği!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 81,70
En Yüksek: 84,20
En Düşük: 80,60
Değişim 0,25 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,95
İşlem Hacmi 366.223.206
Toplam Adet: 4.448.512
Ağırlıklı Ort.: 82,33
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Refik28 Kasım 2021 15:32

    Evet bank's memurumuyum ben diyor..evet degilsin ama is ciddiyetinde sabah erkenden isinin basinda olman gerekir..bu ise verdigin disiplini gosterir..sergen bey.senden bir SEY olmaz.takim laska olmus..takimda duzen kalmamis.

  • spor x28 Kasım 2021 11:52

    Taraftarı ile yönetimi ile  malum elemanı bu kadar şımartırsanız  size az bile yapıyor!  Herif o kadar rahat ki muhabir soruyor iyi oynayacak mısınız?  (Avrupa maçı için)  Cevap bunu bilseydim meslek değiştirirdim demiş bu şımarık!  Ulan gerzek iyi oynamak gayreti içinde olmak zaten sizin göreviniz  velev ki kasap havası oynamaya çıkmıyorsanız!  Çarşı gurubunun züppeleri tam da size göre  bir zevat bu!  Layığınızı bulmuşsunuz.    

  • TAMİZ KARTALGÖZ28 Kasım 2021 11:00

    Hesap verse ne olur vermese ne olur.saksı kırılmış bir kere bir daha geri düşünü varmı.sergenle olmuyor artık.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Kasım 2021 10:56

    Sergen gitsin PARİBU reklamlarında oynasın.gecen sene sonunda söylüyor idik bir şans eseri şampıyon oldu diye.futbol tarihine şampiyonlar ligine puan almadan bitiren tek takımımız oldu.

  • Mete28 Kasım 2021 09:25

    Bizim sakalımızda var ama anlayana ey Sergen Yalçın biraz okusan dinlesen bizleri belki bugün böyle olmazdı, ben Yıllardır Necip o takımın temizlikçisi bile olmaz derken sen onu göklere çıkardın senden öncekilerin çıkardığı gibi ancak defalarca yazmama rağmen anlamadınız o necip o kulübün sahibimi allah aşkına sende gidersin arkana bakmadan daha o kulüpte necip oynadığı sürece çok sergenler gelir gider, bi parantezde Weligtana onu kapıdan içeri bile koymam siz gerçekten gorseniz onun biletini alır ülkesine yollardınız saygılar

  • Berk28 Kasım 2021 08:11

    Şikeli maçlarda atılan goller çıkan kırmızı kartlar atılıp verilmeyen goller , kime hizmet ediyorsunuz? Üç büyükler artık bu ismi hak etmiyor, 90 dka gol bulamamak ne demek, senin gol atmanı isteselerdi 90+5 gol attırırlardı..

  • Gur27 Kasım 2021 21:54

    Simdi..izleyin..mazeretleri..ve gulun.. giresunu tebrik..etme yok..iste bizim spor anlayisimiz...

  • BJK lı27 Kasım 2021 21:43

    Alanya maçının sorumluluğunu üstlenmeyen Sergen derhal gönderilmeliydi Beşiktaş batıyor Reklam yapmaya hoca hemen gelmeli 

  • Polat27 Kasım 2021 21:34

    Bu Taraftar boyle oldugu muddetce..YONETIM..S.YALCINA bir sey olmaz...ha..yine halktan para toplamaya devam edin.

  • Kemal27 Kasım 2021 21:28

    Ben bu mactan sorumlu degilim...soze bak..hizaya gel..gulunecek halimiz var..S.YALCIN

  • Burak27 Kasım 2021 21:03

    Sergen yalcin..hakemler yine kotu.fedarasyon kotu..cimler iyi degil.giresun sansi vardi.var hakem tarafli..ha...ha...hi...hi...

  • Cem27 Kasım 2021 20:56

    SERGEN TAKIMI BURAYA GETIR...SEYIRCI TEZAHURAT YAPIYOR...alin takimi basiniza calin..ahmaklar gitmeyin maclarina gitmeyin..en guzel ceza bu onlara

  • Alp27 Kasım 2021 20:30

    Asagilik takim.. GAZI PARKINDA EYLEM VAR...YÙRÙ..bir takim bu kadar politize olursa kendisinden nefret ettirir.zerre kadar gozumde yok oysaki 40 yildirda ..taraftardim.