E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi tarihi buluşma---

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi tarihi buluşma

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi tarihi buluşma
25 Şubat 2019 - 15:33 borsagundem.com

Akşam oynanacak derbi öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç BJKTV - FBTV ortak yayınında bir araya geldi.

İşte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ortak yayında verdiği konuşma...

Ali Koç'un açıklamaları;

Bu kesinlikle ilk. Başkana ve herkese ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Başkan bana bu fikri ilettiğinde neden kendi televizyonlarımızda yapmıyoruz dedim. İlerisi için çok güzel bir şey. Ezeli rekabet, edebi dostluk diyoruz. Son dönemdeki futboldaki öfke, nefret ortamı vardı. Böyle şeyler yapmaya ihtiyacımız vardı. Bizim kulüp başkanları olarak böyle birliktelik mesajları vermemiz gerekiyordu. Lefter dediğiniz zaman akla güzel şeyler gelir. Lefter adının bu sene lige verilmesi geç alınmış bir karardır ama güzel bir karardır. Kötü bir sezon geçiriyoruz, keşke farklı olsaydı. Kardeşlik, centilmenlik hedefimiz vardı yönetim olarak. Bizim küfürsüz stad projemiz var. Biz ilk derbi maçımızı Beşiktaş'la Ülker Stadı'nda oynadık. Maçtan sonra da rakip takımın taraftarları uzun süre statta kalıyorlar. Yüksek sesli müzik yayını yapılıyordu. Bunları kaldırdık o maçta. Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'ye teşekkür etmesiyle ortaya çıktı bu olay. Deplasman tribününde maç izleyen 2 yönetici bu durumu ortaya çıkardı. Daha fazla bu konuda sıkıntı yaşanmaması gerektiğine inanıyorum. Saha dışında öyle bir ortam sağlamalıyız ki bu ciddi problemleri çözmeliyiz. Problemleri kafa kafaya verip çözmemiz gerek. Bizler saha dışında bir masanın etrafında toplanarak bu problemleri çözmemiz lazım. Biz Fenerbahçe Yönetimi olarak elimizden gelen faydayı sağlamak istiyoruz. Gerçek liderler risk almayı sever.

Orman'ın açıklamaları;

Öncelikle Ali Başkan'a ve ekibine hoşgeldiniz diyorum stadımızı. Bu bir spor müsabakası. Fenerbahçe'yle oynanan her maç önemli bir maçtır. Biz de takımı maça hazırlıyoruz. Teknik heyet maça hazırlıyor. Bizim de başkanlar olarak izlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Saat 21 itibariyle iyi bir maç olmasını diliyorum. Futbolun hakem hataları değil de hakenin kazanacağı güzel bir maç olmasını diliyorum. Bu akşam derbiyle ilgili özel bir beklentim yok. Sahada hak edenin kazandığı, hakemin oyuna etki etmediği güzel bir maç diliyorum. Tabii herkesin puana ihtiyacı var. Sayın Ali Koç'la güzel bir maç izleyeceğiz. İnşallah güzel bir maç olur. Ben geçen hafta Galatasaray-Benfica maçına gitmiştim. Oturalım şu problemleri konuşalım dedim. Mustafa Bey de sağolsun iyi, yakın davrandı. Ne sıkıntılar çekerek geliyoruz bu günlere. Bu futbol ailesini düzeltmek lazım. Bazen ağzımızdan istemediğimiz sözler de çıkabilir ama bunları geride bırakmak lazım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)