E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş, Dorak Tour ile işbirliği anlaşması imzaladı---

Beşiktaş, Dorak Tour ile işbirliği anlaşması imzaladı

Beşiktaş, Dorak Tour ile işbirliği anlaşması imzaladı
19 Şubat 2019 - 11:29 borsagundem.com

Beşiktaş ile Dorak Tour arasındaki işbirliğiyle ilgili basın toplantısı düzenleniyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dorak Tour ile siyah beyazlı kulüp arasında sağlanan işbirliğiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü'nün de katılımıyla düzenlenen basın toplantısı sürüyor.

FİKRET ORMAN: "BU ANLAŞMA ÇOK ÖNEMLİ"

"Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Beşiktaş ile en önemli tur şirketlerinden biri olan Dorak Tour ile yaptığımız anlaşma herkese fayda getirecektir. 2 senedir uğraşmakta olduğumuz 100 milyon taraftar projesi için bu anlaşma çok önemli. Uzak Doğu'da bu yıl kamp yapmayı istiyoruz. Geçen sene yapamamıştık. Dorak Tour ile birlikte inşallah daha iyi olacak."

AHMET SERDAR KÖRÜKÇÜ: "UZAK DOĞU'DAN MİSAFİRLER GETİRECEĞİZ"

"Beşiktaş'ı özellikle Uzak Doğu'da tanıtmaya destek olacağız. Biz Uzak Doğu'ndan geçen yıl 300 bin misafir getirdik. Bu yıl için hedefimiz 500 bin misafiri ülkemize getirmek. Buraya gelen her misafiri Beşiktaş'ın stadına, müzesine getireceğiz ve hedef olarak herkese birer forma satacağız. Bu organizasyonla birlikte Beşiktaş formasının satışını 600-700 binlere çıkaracağız. Buna inanıyoruz, Beşiktaş'ı da çok seviyoruz. Kapadokya'da Beşiktaş'ın balonunu yapacağız. Kartallar Yüksek Uçar diyerek bu balonu uçuracağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)