E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Bursaspor ile berabere kaldı---

Beşiktaş, Bursaspor ile berabere kaldı

Beşiktaş, Bursaspor ile berabere kaldı
02 Şubat 2018 - 22:21 borsagundem.com

Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Bursaspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş, zorlu deplasmanda 1 puanı 90+2. dakikada Alvaro Negredo ile buldu

Süper Lig'de 20. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Beşiktaş, Bursa'da karşı karşıya geldi. 4 golün olduğu mücadelede kazanan çıkmadı. Geride kalan 19 haftada sadece bir kez üst üste 3 galibiyet elde edebilen siyah-beyazlılar, ikinci yarıya 6 puanla başladıktan sonra 3. galibiyetini yine elde edemedi. Beşiktaş, bu sezon 11 deplasman maçında 4 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Şenol Güneş, ligdeki son maç olan Kasımpaşa mücadelesine göre sahaya farklı bir 11 sürdü. Sarı kart cezalısı olan Ryan Babel'in yerine Jeremain Lens, sakatlığı bulunan Atiba yerine Medel sahaya 11'de çıktı. Medel'in orta sahaya geçmesiyle birlikte Pepe'nin yanında yeni transferlerden Domagoj Vida görev yaptı. Yeni transfer Vagner Love ise mücadeleye kulübede başladı, oyuna 56. dakikada dahil oldu.

Mücadelede gol perdesi, 13. dakikada şık bir golle açıldı: Hızlı gelişen atakta Negredo'nun pasında topla buluşan Adriano, ceza sahası dışından sağ ayağıyla harika bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bursaspor, 37. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Sağ kanattan kazanılan korner vuruşunu kullanan Yusuf Erdoğan ceza sahasına yüksek bir top yolladı. Arka direkte topa hareketlenen Titi topu altıpasa çevirdi. Titi'nin gönderdiği topu uzaklaştırmak isteyen Negredo, yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve skor eşitlendi.

Mücadelede dakikalar 42'ye geldiğinde kazanılan korneri kullanmak için köşe noktasına hareketlenen Ricardo Quaresma'ya yabancı maddeler atıldı. Hakem Halil Umut Meler, yardımcılarını yanına çağırdı ve maç bir süre durdu. Bursaspor'da Yusuf Erdoğan'ın taraftarlarla konuşmasının ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

Bursaspor, ilk yarının sonlarında öne geçti: Sol kanattan kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Yusuf Erdoğan rakiplerini ekarte ederek hızla ilerledi ve pasını kale ağzına gönderdi. Vida'dan seken topu tekrar önünde bulan Yusuf'un kafayla kale ağzına gönderdiği topu iyi takip eden Dzon Delarge topa dokunarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve Bursaspor, ilk 45 dakika sonunda soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Beşiktaş, 54. dakikada gole çok yaklaştı: Bursaspor'da Titi'nin sektirdiği topa hareketlenen Quaresma pasını Alvaro Negredo'ya aktardı. İspanyol santrfor bekletmeden pasını müsait durumdaki Jeremain Lens'e bıraktı. Hollandalı oyuncu, topu göğsüyle düzelttikten sonra vuruş yaptı ancak Harun Tekin gole izin vermedi.

Beşiktaş, 59. dakikada bu kez yeni transferi Love ile gole çok yaklaştı: Adriano'nun sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortaya hareketlenen Brezilyalı futbolcu, kale ağzında yaptığı kafa vuruşunda, Harun Tekin topu ayaklarıyla güçlükle çeldi.

Beşiktaş, 90+2. dakikada Alvaro Negredo ile skoru 2-2'ye getirdi. Bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn03 Şubat 2018 16:05

    Fener gibi bunlarda 90+2 ci oldular,son saniyede paçayı kurtardılar.Ama hakemle ama ite kaka bir şekilde ne hikmetse son dakikalar hep bunlara çalışıyor.Yoksa Bursa duman etmişti.

  • Kara Kartal02 Şubat 2018 23:45

    Besiktas hissesi daha da 4 lirayi gormez bayerne elenirler ligde havlu atarlar hop subat bitmeden hersey biter zateb 4 liraya bastilar pazartesi kotu olacak hele de fener yenerse way babagn kemügüne

  • Bika02 Şubat 2018 22:28

    Negredo maçın sonucunu belirlemede en etkin futbolcu olmuş, 2 gol 1 asist