E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Başakşehir'le berabere kaldı---

Beşiktaş, Başakşehir'le berabere kaldı

Beşiktaş, Başakşehir'le berabere kaldı
23 Eylül 2019 - 21:56 borsagundem.com

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı 1-1 sona erdi. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 14 karşılaşmada rakiplerine yenilmedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılıklı pozisyonların olduğu karşılaşmada konuk ekip Başakşehir 54. dakikada Crivelli'nin ayağından bulduğu golle skoru 1-0 yapmayı başardı. Karşılaşmada dakikalar 83'ü gösterirken Beşiktaş'ın golcü ismi Burak Yılmaz penaltıdan attığı gol ile skoru 1-1'e getiren isim oldu. Mücadelede başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı.

DK 3: Edin Visca sağ taraftan taşıdığı topu penaltı noktasındaki Crivelli'ye aktarmak istedi fakat Beşiktaş savunması araya girerek tehlikeyi önledi.

DK 21: N'Koudou rakibi Caiçara'dan çok güzel sıyrıldı ve son çizgiden içeri çevirdi ancak top kaleci Mert'in ellerinde kaldı.

DK 23: Burak Yılmaz orta sahada yaptığı baskıyla topu Epureanu'dan söktü ve rakip ceza sahasına kadar atağı sürükledi fakat ceza sahasına girerken topu kaybetti.

DK 45: Beşiktaş savunmasının arkasına atılan topta Gulbrandsen ve Douglas birlikte hareketlendi ve iki oyuncu da yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa faulü Beşiktaş lehine verdi.

İlk yarıda iki takımında karşı atakları olmasına rağmen gol sesi çıkmadı.

DK 51: Beşiktaş kazandığı topla hızlı çıktı fakat kalesini terkeden Mert, Burak Yılmaz'a geçit vermedi ve savunma topu uzaklaştırdı.

DK 54: Gulbrandsen'in ceza sahası dışından yaptığı vuruş savunmadan sekti ve Crivelli'nin önünde kaldı. Crivelli kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

DK 58: Konuk ekip Visca ile rakibini eksik yakaladı. Rakibinden sıyrılarak ceza sahasına giren Bosnalı futbolcu şutunu attı ancak top kaleci Karius'tan döndü.

DK 60: Başakşehir bir kez daha rakip savunmayı dengesiz yakaladı ama Aleksic ceza sahası içinde yavaş kalınca savunma tehlikeyi önlemeyi başardı.

DK 67: Ljajic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Caner kale sahasına sert bir top gönderdi ancak Burak Yılmaz'ın da dokunamadığı top yandan dışarı gitti.

DK 82: Burak Yılmaz, Epureanu'nun müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem VAR incelemesinin ardından penaltıyı verdi.Ceza sahasında Burak Yılmaz'ı formasından çekerek penaltıya sebebiyet veren Epureanu sarı kart gördü.

DK 84: Penaltıda topun başına gelen Burak Yılmaz çok sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

Mücadelede başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)