E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, bankalarla masaya oturacak---

Beşiktaş, bankalarla masaya oturacak

Beşiktaş, bankalarla masaya oturacak
28 Nisan 2020 - 15:26 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Çebi, "Önümüzdeki sene başlamadan bankalarla yapılan kredi sözleşmesini revize etmemiz gerekiyor" dedi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün maddi durumu ile ilgili ''Bu süreci birlikte alınacak kararlarla çözebiliriz. Bizim maddi olarak virüsten önce ile virüsten sonra arasında pek bir fark yok. Kasamıza kuruş girmiyor. Camiada Beşiktaş'ın durumunun farkında olanlar da var olmayanlar da var ancak farkında olup umursamayanlar ilginç'' ifadelerini kullandı.

Çebi, eski yönetimin bankalar birliği ile yapılan anlaşma sonrası kulübün yürümeyeceğini gördüğü için seçim kararı aldığını söyledi.

Çebi "Böyle bir şey imzalayamazsınız. Bütün gelirleriniz bankaya gidecek. Gelir olması için faaliyet göstermeniz lazım faaliyet olmazsa gelir olmaz" diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Çebi, önümüzdeki sene başlamadan bankalarla yapılan kredi sözleşmesini revize etmeleri gerektiğini belirtti.

Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu

Temel Kotil: Koronaya rağmen yüzde 23 büyüyeceğiz

Dünyanın virüs dışında gündemi ve sorunları da var

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,20
En Yüksek: 55,00
En Düşük: 47,00
Değişim 2,31 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,78
İşlem Hacmi 167.512.739
Toplam Adet: 3.287.922
Ağırlıklı Ort.: 50,78
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlginç29 Nisan 2020 01:39

    Emrivakiye bak. İyi alıştı bu spor klüpleri. Devletin bir an önce, "ödeyemiyorsan ver tapusunu" demesi gerekiyor artık. Derneklerin hisselerine haciz konulmalıdır. Bankalar memuru işçiyi öttürürken, bu sermaye sahiplerinin paşa gönüllerini beklemesi ayıptır, günahtır. Herşeye müktedir olan iktidar neden klüplere "öde borcunu kardeşim" demiyor? 

  • Nedim29 Nisan 2020 04:49

    Bundan sonra öyle olacak!  Taraftar baskısı sebebi ile bu duruma geldikleri hiç aklına gelmiyor mu?

  • sonsuza kadar Real Madrid 28 Nisan 2020 16:28

    GS, FB, BJK ve TS beter olun iyice battınız ama pandemi nedeniyle değil kendi yanlış yonetimlerinizden kendi yanlış transferlerinizden dolayi..Dünyada kendi gelirleriyle ayakta durabilen Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih var. Bu 3 klübün ortak özelliği alt yapıya önem vermesi ve sporsal gelirleri çok yüksek. Dünyanın her yerinde en büyük taraftara sahip sırasıyla Real Madrid ve Barcelona.

  • mantık28 Nisan 2020 15:45

    Bu devirde kulüp başkanı olmak akıl işi değil!  Futbolcuları aldıklarının  üçte birine razı etsen  yine işin içinden çıkamazsınız.