E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Balotelli ile görüşüyor---

Beşiktaş, Balotelli ile görüşüyor

Beşiktaş, Balotelli ile görüşüyor
04 Aralık 2019 - 16:42 borsagundem.com

Beşiktaş, İtalyan yıldız Balotelli transferi için görüşmelere resmen başladı. Brescia, golcü futbolcuyu bedelsiz bırakabileceklerini açıkladı.

Burak Yılmaz’ın sakatlık sürecinde Güven Yalçın’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş‘ta yeni yönetimin görevi devralmasının ardından golcü transferi gündeme gelmişti. Bu doğrultuda Mario Balotelli‘yi listelerine dahil eden siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Brescia’dan gelen açıklama sonrası temaslarına hız verdi.

İtalyan kulübünün başkanı Massimo Cellino, golcü futbolcuyu Ocak ayında bedelsiz olarak bırakabileceklerini dile getirdi. Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları da geçtiğimiz günlerde İtalya’ya giderek oyuncunun temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. 

Torunoğulları‘nın Balotelli’ye Brescia’da aldığı rakam olan 1.5 milyon euroyu teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş Ocak ayında, forvetin yanı sıra stoper ve kanat mevkilerine de takviye yapmayı planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 167.702.215
Toplam Adet: 2.566.971
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)