E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş Alanyaspor'u konuk ediyor---

Beşiktaş Alanyaspor'u konuk ediyor

Beşiktaş Alanyaspor'u konuk ediyor
27 Ocak 2023 - 17:44 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Haftanın açılış karşılaşmasında siyah-beyazlı ekipte hedef 3 puan.

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 4 maçı kazanan Beşiktaş, taraftarı önünde Corendon Alanyaspor'u yenip çıkışını sürdürmek istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak haftanın açılış karşılaşması, saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 35 puanla 4. sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı maçların 6'sını kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 6'sından mağlup ayrılan Alanyaspor ise haftaya 25 puanla 9. basamakta girdi.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN NOTLARI

Alanyaspor'u konuk ettiği altı Süper Lig maçını da kazanan Beşiktaş'ın, lig tarihinde puan vermeden daha fazla ağırladığı tek rakibi Altınordu (10G).

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Alanyaspor, Süper Lig tarihinde iki devresinde de rakibinden puan aldığı bir sezon yaşamadı.

Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kazanan Beşiktaş, daha uzun bir galibiyet serisini en son Şubat-Mart 2021 arasında Sergen Yalçın döneminde yakaladı (6G).

Süper Lig'de oynadığı son sekiz deplasman maçını kazanamayan Alanyaspor (3B 5M), bu sezon çıktığı tüm dış saha karşılaşmalarında gol yiyen tek takım konumunda (9 maçta 22 gol).

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert | Tayfur, Tayyip, Welinton, Masuaku | Gedson, Salih | Muleka, Dele, Cenk | Aboubakar.

Corendon Alanyaspor: Runnarson | Furkan, Fatih, Fer | Candeias, Umut, Lusamba, Oğuz | Efecan, Cavaleiro, Ahmed Hassan.

Beşiktaş'a Almanya'dan genç isim: Alexis Tibidi

 

Beşiktaş'ta Kaan Ayhan sesleri

 

Beşiktaş, Kayserispor'u deplasmanda 2-0 ile geçti

 

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında

 

Beşiktaş Aboubakar ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)