E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 3 - Konyaspor: 2---

Beşiktaş: 3 - Konyaspor: 2

Beşiktaş: 3 - Konyaspor: 2
10 Mart 2019 - 21:20 borsagundem.com

Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Konyaspor'u son dakikada Kagawa'nın attığı golle 3-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Atiker Konyaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan, igde üst sıraları ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesini yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Beşiktaş konuğu Atiker Konyaspor’u 90+3’te Shinji Kagawa’nın golüyle 3-2 mağlup etti ve iki maç sonra kazandı.

Mücadelede golleri 14. dakikada Adem Ljajic ve 34. dakikada frikikten Burak Yılmaz ve 90+3'te Kagawa kaydetti. Konyaspor'un gollerini ise 20. dakikada Ömer Ali ve 75. dakikada Fofana attı.

Bu sonuçla Beşiktaş 44 puanla 3. sırada yer aldı. Atiker Konyaspor ise 35 puanla 5. sırada kaldı.

ÖNEMLİ DAKİKALAR

14. dakikada Traore'nin kaptırdığı top sonrasında Burak Yılmaz'ın savunmanın arasına attığı nefis paala buluşarak ceza sahasına giren Ljajic şık bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu.

20. dakikada Atiker Konyaspor ilk atağında golü buldu. Milosevic orta sahada Burak Yılmaz'dan kaptığı topu savunmanın arkasına gönderdi, Ömer Ali Şahiner ceza sahasına girmeden sert vurdu ve skora dengeyi getirdi.

34. dakikada Beşiktaş yeniden öne geçti. Burak Yılmaz ceza sahası dışında kendisine yapılan faul sonrası kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti ve nefis bir vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi.

75. dakikada yeşil beyazlılar bir kez daha beraberliği yakaladı. Defansın arkasına atılan topa hareketlenen Fofana harika bir aşırtma vuruşla maça bir kez daha dengeyi getirdi.

Uzatma anlarında Kagawa defans hatasını çok iyi değerlendirdi ve sol çaprazda ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu ve takımına çok önemli bir galibiyeti getiren isim oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'E ISLIKLI TEPKİ

Daha önce Beşiktaş’ın iç sahada oynadığı karşılaşmalarda kadro anonsu yapılırken, Şenol Güneş’in ismi söylendiğinde tüm tribünler tecrübeli teknik adamı alkışlıyordu. Atiler Konyaspor karşılaşması öncesinde ise Şenol Güneş’in adının söylenmesinin ardından taraftarlar ıslıklarla tepki gösterdi. Siyah beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesinde Şenol Güneş’e ıslıklarla tepki gösterirken, yardımcısı Guti Hernandez’e ise sevgi gösterilerinde bulundu. Tribünler karşılaşma başlamadan önce bir süre ‘I Love You Guti’ diye tempo tuttu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)