E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş 15 yıllık hasreti sona erdirdi---

Beşiktaş 15 yıllık hasreti sona erdirdi

Beşiktaş 15 yıllık hasreti sona erdirdi
29 Kasım 2020 - 17:51 borsagundem.com

Beşiktaş'ın 10 kişi tamamladığı maçta siyah-beyazlı ekip ezeli rakibini 4-3 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş böylece ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, derbi maçta deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 4-3 mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Beşiktaş, 40 dakika 10 kişi oynadığı maçta üç puana uzanan taraf oldu. Beşiktaş’ın golleri Aboubakar (2), Necip ve N’Sakala’dan gelirken, Fenerbahçe’nin gollerini Cisse ve Ozan Tufan kaydetti.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın hızlı hücumlara dayanan oyun planı başarılı olurken, Fenerbahçe’de Erol Bulut’un en çok eleştirildiği atak çeşitliliği sıkıntısı bir kez daha yaşandı. Duran toplar dışında pozisyon bulmakta zorlanan sarı-lacivertli ekip, buna rağmen üç gol bulmayı başarsa da, Beşiktaş’ın orta sahayı çabuk geçerek geliştirdiği hücumlara engel olamadı.

İki takımın da son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadığı, özellikle son dakikalarda temposu bir hayli yükselen maçta Beşiktaş, 40 dakika 10 kişi oynadığı maçta, eksik olduğu bölümde Fenerbahçe karşısında iki gol bulmayı başardı. Sarı-lacivertliler de aynı bölümde iki gol atmasına rağmen, rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş, oldukça temposuz başlayan Fenerbahçe karşısında oyun olarak üstün göründü. Topu rakibine veren, önce savunma güvenliğini sağlayan siyah-beyazlı ekip, kaptığı toplarla hızlı hücumlar geliştirdi. Maçın ilk 20 dakikasında Aboubakar ile iki farklı öne geçen Beşiktaş, pozisyon bulmakta zorlanan Fenerbahçe’nin kornerden bulduğu gole engel olamadı. Cisse ile farkı bire indiren Fenerbahçe, soyunma odasına 2-1 yenik girdi.

İkinci yarıda Erol Bulut’un hamleleri de Fenerbahçe’nin tempo yapmasına yeterli olmadı. Ancak ilk yarıya oranla daha iştahlı görünen Fenerbahçe, 50. dakikada Larin’in kırmızı kart görmesiyle hücumu daha fazla düşünmeye başladı. Ancak savunmadan çıkarken kaptırılan topun ardından yapılan faul sonrası Necip ile bir gol daha bulan Beşiktaş, farkı yeniden ikiye çıkardı.

Maçta ikinci kez iki farklı geriye düşen Fenerbahçe, 10 kişi oynayan Beşiktaş karşısında beklenen tempo ve atak sürekliliğini sağlayamadı. Oluşan karambolde Ozan ile maçın bitimine 20 dakika kala bir gol daha bulan ev sahibi ekip, maçın devamında ciddi bir pozisyona giremeden tamamladı. Maçın son bölümünde hızlı atakla bir gol daha bulan Beşiktaş, üç puana uzanan takım oldı.

Savunmanın ortasında Necip ile oynayan, orta sahada yaratıcı oyuncular yerine fizik gücü kuvvetli Necip, Josef ve Mensah ile mücadele eden Beşiktaş, zorlu deplasmandan üç puan çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz hafta da Medipol Başakşehir’i aynı skorla mağlup eden Beşiktaş, ligde üst üste ikinci galibiyetini alarak moral buldu.

Fenerbahçe ile bir önceki hafta Gençlerbirliği deplasmanında aldığı 5-1’lik galibiyete rağmen tempo yapamadığı futbolu, Beşiktaş karşısında da devam ettirdi. Özellikle hücumda rakibini bunaltamayan ve atak çeşitliliği sağlayamayan Fenerbahçe, Beşiktaş’ın kontra atak planına da karşılık veremedi. Geriye dönmekte sıkıntı yaşadığı gözlenen sarı-lacivertli ekip, evinde oynadığı son iki maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 16’ya yükseltirken, Fenerbahçe 20 puanda kaldı.

İlk 11'ler
Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Novak, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ozan Tufan, Perotti, Cisse.

Beşiktaş: Utku, Rosier, Necip Uysal, Montero, Rıdvan, Josef de Souza, Ghezzal, Atiba, Mensah, Larin, Aboubakar.

Fenerbahçe'de Erol Bulut, beklenen 11'ini sahaya sürecek. Mert Hakan, başarılı çalıştırıcının hamle oyuncusu olacak. Kanarya'da Luiz Gustavo, sarı kart cezası sınırında. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ise kadrosunu daha idareli kullanmak zorunda. Koronavirüsü atlatan Welinton'un ağrıları nedeniyle yedek başlaması olası. Montero, ilk 11 için daha iddialı bir aday durumuna geldi. Rosier kadroya dönerken Rıdvan yine sol bekte olacak.

Fenerbahçe’nin eksikleri: Harun Tekin, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci, Mbwana Samatta, Sinan Günüş, Enner Valencia

Beşiktaş’ın eksikleri: Domagoj Vida, Ajdin Hasic, Gökhan Töre, Dorukhan Toköz, Ersin Destanoğlu, Adem Ljajic

Maçın önemli anları
1.Dakika: Hakem Tugay Kaan Numanoğlu maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Fenerbahçe başlıyor.

1.Dakika: 
Dimitris Pelkas'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Ozan Tufan topa hakim olamayınca meşin yuvarlak Utku Yuvakuran'da kalıyor.

  • 2.Dakika: Dimitris Pelkas'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Diego Perotti'nin vuruşunda top savumadan geri geliyor. Ardından Dimitris Pelkas'ın yakın mesafeden dönerek yaptığı vuruşta top kalenin üstünden auta çıkıyor.

4.Dakika: GOOOLL!!! Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın golü ile maçta öne geçiyor. Cyle Larin'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Vincent Aboubakar, Mauricio Lemos'u ekarte ederek ceza alanına giriyor ve sol çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı yakın köşede ağlarla buluşturuyor.

4.Dakika:
Cyle Larin golde asisti yapan oyuncu oluyor.

  • 8.Dakika: Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Cyle Larin için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

  • 11.Dakika: 
    Fenerbahçe, bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

    12.Dakika: 
    Valentin Rosier'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Marcel Tisserand kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

    15.Dakika: 
    Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında Marcel Tisserand, Vincent Aboubakar'a yaptığı faul nedeniyle hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

  • 16.Dakika: 
    Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Vincent Aboubakar için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

    19.Dakika: 
    Ozan Tufan'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Utku Yuvakuran topa hakim olmayı başarıyor.

  • 20.Dakika: 
    GOOOLL!!! Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın golü ile maçta farkı ikiye çıkarıyor. Hızlı gelişen atakta Rachid Ghezzal'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını iyi takip eden Vincent Aboubakar, altıpas önünden gelişine yaptığı kafa vuruşuylemeşin yuvarlağı Altay Bayındır'ın solundan ağlarla buluşturarak kendisinin ve takımının maçtaki ikinci golünü atmayı başarıyor.

  • 20.Dakika: 
    Rachid Ghezzal golde asisti yapan oyuncu oluyor.

  • 24.Dakika: Gelişen kontra atakta Vincent Aboubakar'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Mauricio Lemos son anda topu uzaklaştırmayı başarıyor.

    25.Dakika: 
    Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında Cyle Larin, Mauricio Lemos'a yaptığı faul nedeniyle hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

  • 27.Dakika: 
    Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Jose Sosa'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Francisco Montero kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

  • 30.Dakika: 
    Diego Perotti'nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden farklı şekilde auta çıkıyor.

    32.Dakika: 
    Rachid Ghezzal'ın defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Vincent Aboubakar için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

  • 34.Dakika: GOOOLL!!! Fenerbahçe, Papiss Cisse'nin golü ile maçta farkı bire indiriyor. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Jose Sosa'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Marcel Tisserand kafayla topu arka direğe indiriyor. Pozisyonu iyi takip eden Papiss Cisse yakın mesafeden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Utku Yuvakuran'ın yanından ağlarla buluşturmayı başarıyor.

    34.Dakika: 
    Marcel Tisserand golde asisti yapan oyuncu oluyor.

    37.Dakika: 
    Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fenerbahçe gerçekleştiriyor. Sakatlık geçiren Diego Perotti oyundan çıkarken, Caner Erkin yerine giren isim oluyor.

    37.Dakika: 
    Dimitris Pelkas, hızlı atağı kesmek için Bernard Mensah'a müdahalede bulununca hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

    38.Dakika: 
    Dimitris Pelkas, hızlı atağı kesmek için Bernard Mensah'a müdahalede bulununca hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

  • 39.Dakika: 
    Vincent Aboubakar'ın ceza yayından kaleye gönderdiği şutunda savunmaya çarpan top sol kale direği dibinden az farkla kornere gidiyor.

    • 40.Dakika: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır tek yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

    • 42.Dakika: 
      Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Altay Bayındır tek yumrukla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

      44.Dakika: 
      Vincent Aboubakar'ın pasıyla topla buluşan Bernard Mensah'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top kalenin solundan auta çıkıyor.

    • 45.Dakika: 
      Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

      45.Dakika: 
      Luiz Gustavo'nun sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına Ozan Tufan yetişemeyince top doğrudan taca gidiyor.

      45.Dakika: 
      Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, itirazları nedeniyle hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

    • 45.Dakika: 
      Hakem Tugay Kaan Numanoğlu ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.

      46.Dakika: 
      Hakem Tugay Kaan Numanoğlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk Beşiktaş başlıyor.

    • 46.Dakika: 
      Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlıyor. Jose Sosa ve Papiss Cisse oyundan alınırken, yerlerine Mert Hakan Yandaş ve Kemal Ademi oyuna dahil oluyor.

    • 47.Dakika:
      Ozan Tufan'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

    • 50.Dakika: 
      Luiz Gustavo'nun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top Atiba Hutchinson'dan geri geliyor.

    • 50.Dakika: 
      Beşiktaş 10 kişi kalıyor. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktada Cyle Larin, Gökhan Gönül'e eliyle yaptığı kontrolsüz müdahale sonrasında hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor. Bu kart oyuncunun maçtaki ikinci sarı kartı olduğundan Cyle Larin kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.

    • 53.Dakika: 
      Mert Hakan Yandaş, hızlı atağı kesmek için Vincent Aboubakar'a müdahalede bulununca hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

    • 54.Dakika: 
      GOOOLL!!! Beşiktaş, Necip Uysal'ın golü ile maçta farkı ikiye çıkarıyor. Marcel Tisserand'ın uzaklaştıramadığı top sonrasında ceza alanında sağ çaprazda topla buluşan Josef De Souza arka direğe ortasını yapıyor. Pozisyonu iyi takip eden Necip Uysal, Gökhan Gönül'den önce davranarak gelişine yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

    • 54.Dakika: 
      Josef De Souza golde asisti yapan oyuncu oluyor.

    • 58.Dakika: 
      Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Mert Hakan Yandaş'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Josef De Souza kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

    • 60.Dakika: Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasında Utku Yuvakuran topa hakim olmayı başarıyor.
  • 62.Dakika: Necip Uysal'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

  • 63.Dakika: 
    Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda Utku Yuvakuran topa hakim olmayı başarıyor.

  • 63.Dakika: 
    Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Luiz Gustavo, Bernard Mensah'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor. Luiz Gustavo bu kartla gelecek maçta cezalı duruma düşüyor.

  • 64.Dakika: 
    Fenerbahçe'de dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Filip Novak oyundan çıkarken, Ferdi Kadıoğlu yerine giren isim oluyor.

    66.Dakika: 
    Mert Hakan Yandaş'ın pasıyla topla buluşan Ozan Tufan'ın ceza yayından yaptığı vuruşta top kalenin sağından auta çıkıyor.

  • 68.Dakika: GOOOLL!!! Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın golü ile maçta farkı bire indiriyor. Ceza alanında topla buluşan Mert Hakan Yandaş soldan topu içeri ortalıyor. Kemal Ademi'nin kafayla indirdiği pası önünde bulan Dimitris Pelkas'ın yakın mesafeden yaptığı vuruşta top üst direkten geri geliyor. Dönen topa hareketlenen Ozan Tufan altıpas önünden gelişine yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

  • 70.Dakika: Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Necip Uysal oyundan çıkarken, Welinton Silva yerine giren isim oluyor. Bernard Mensah oyundan çıkarken, Georges-Kevin N'Koudou yerine giren isim oluyor.

  • 72.Dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasında Rachid Ghezzal kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

    76.Dakika: 
    Fenerbahçe'de beşinci ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Dimitris Pelkas oyundan çıkarken, Mame Thiam yerine giren isim oluyor.

  • 78.Dakika: 
    Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan taca gidiyor.

    81.Dakika: 
    Caner Erkin'in pasıyla topla buluşan Ozan Tufan'ın ceza yayından yaptığı vuruşta top kalenin yanından auta çıkıyor.

  • 81.Dakika: 
    Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda Utku Yuvakuran topa hakim olmayı başarıyor.

  • 83.Dakika: 
    Caner Erkin'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Mert Hakan Yandaş'ın arka direkte yakın mesafeden gelişine yaptığı vuruşta top kalenin üstünden az farkla auta çıkıyor.

  • 86.Dakika: 
    Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Rachid Ghezzal oyundan çıkarken, Fabrice N'Sakala yerine giren isim oluyor.

    88.Dakika: 
    GOOOLL!!! Beşiktaş, Fabrice N'Sakala'nın golü ile maçta farkı tekrar ikiye çıkarıyor. Mert Hakan Yandaş'tan topu kapan Georges-Kevin N'Koudou sağ kanattan hızla ilerleyerek Luiz Gustavo'yu geçiyor ve yerden ceza alanına ortasını yapıyor. Pozisyonu iyi takip eden Fabrice N'Sakala arka direkte gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Altay Bayındır'ın yanından ağlarla buluşturmayı başarıyor.

  • 88.Dakika: 
    Georges-Kevin N'Koudou golde asisti yapan oyuncu oluyor.

    90.Dakika: 
    Valentin Rosier'in faulü sonrasında Ozan Tufan ile Valentin Rosier arasında yaşanan tartışmadan dolayı her iki oyuncuda hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

  • 90.Dakika: 
    Fenerbahçe son dakikalar yaklaşırken Caner Erkin ile üst üste kullandığı kornerlerde istediği pozisyonu bulamıyor.

  • 90.Dakika: 
    Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor.

  • 90.Dakika: 
    Beşiktaş'ta dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Vincent Aboubakar oyundan çıkarken, Güven Yalçın yerine giren isim oluyor.

  • 90.Dakika: 
    Fenerbahçe penaltı kazanıyor. Welinton Silva'nın Mame Thiam'a ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Tugay Kaan Numanoğlu VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyerek penaltı noktasını gösteriyor.

  • 90.Dakika: 
    Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına Ozan Tufan geçiyor.

  • 90.Dakika: 
    GOOOLL!!! Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın golü ile maçta farkı tekrar bire indiriyor. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Ozan Tufan, yaptığı vuruşla kaleci Utku Yuvakuran ve topu ayrı köşelere göndererek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

  • 90.Dakika: Josef De Souza'nın faulü sonrasında Mauricio Lemos ile Josef De Souza arasında yaşanan tartışmadan dolayı her iki oyuncuda hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

O takımda 40 pozitif vaka

Diagne'nin fiyatı bugün 15 milyon euroya çıktı!

Galatasaray'dan farklı galibiyet

Beşiktaş'ta bir futbolcu daha koronaya yakalandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 82,80
En Yüksek: 84,00
En Düşük: 81,30
Değişim 1,35 %
FK: 0,00
PD / DD: -5,02
İşlem Hacmi 42.305.030
Toplam Adet: 510.708
Ağırlıklı Ort.: 82,84
Son Değer: 96,80
En Yüksek: 97,90
En Düşük: 94,85
Değişim 1,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,98
İşlem Hacmi 260.750.143
Toplam Adet: 2.696.162
Ağırlıklı Ort.: 96,68
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şansız FB30 Kasım 2020 11:34

    gine fb li futbolcuların tek düzeliği ruhsuzluğu, padisah takımı bjk nın Cumhuriyet Takımı FENERBAHÇE ye olan hasmane tutumu ve  hakemlerin yardımyla bjk bu maçı aldı. ALİ KOÇ, AZİZ YILDIRIM IN kurduğu gibi gerçek FENERBAHÇE RUHUNA SAHİP BİR TAKIM kuramadı..çünkü ALİ KOÇ UN çevresindeki dümbükler ALİ KOÇ U kandırıyor.

  • Yazık mı Kazık mı ?30 Kasım 2020 02:30

    Çin Ali bizi TFF 1. lige götür , oley oley... Çin Ali bizi TFF 1. lige götür , oley oley... Çin Ali bizi TFF 1. lige götür , oley oley...

  • kara murat30 Kasım 2020 12:24

    ne tekrar ediyorsun ayın şeyleri maryakmısın ? zaten yenildik moral -1500

  • Vatandaş30 Kasım 2020 00:11

    Yok bu memlekete faydanız...Üstelik rezil oluyoruz sayenizde Avrupada...Yiyin birbirinizi..!

  • Alp29 Kasım 2020 23:16

    Artik Sabah kadar..geyik muhabbeti.3 yorumcu..oldu olacak 2 yabanci yorucu trasfer edin...ersin DUZEN YUZ BIN AYLIK..TRT 1 ..S.GUNES BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR..KARDESIM.BASARI VARSA ODULDE VAR...YOKSA..ALIRSIN 3 Un..BIRINI..AMA OYLE OLMUYOR..

  • RAMO CANCAN29 Kasım 2020 22:58

    Hiç takımlarda Türk futbolcu yoktur.sanki BM takımı gibi.hepside futbol hayatının sonuna gelmiş başka ülkede futbol oynayabilecek yetenekte oyuncular değil.bizim gençlerden oluşsa idi bu  futbola doyum olmaz idi.artık pek maç dahi seyir etmiyorum hiç zevk dahi almıyorum.

  • batak29 Kasım 2020 22:21

    bu feneri tuttuğum güne lanet olsum borsada aldığım tüm hisseler düşüyor tuttuğum tüm tskımlar yeniliyor tuttuğum parti 70 senedir iktidara gelmiyor gelde delirme

  • Vatandaş30 Kasım 2020 00:28

    Tutma,bağlayanmı var..! Çocukken bende o hataya düşmüştüm,ama çocukluk işte. Hatadan çabuk döndüm. Doğduğum şehrin,ait olduğum yerin takımı varken...Ne işiniz var bu semt takımları ile...Her yıl Avrupa rezaleti yaşamazsınız hem.!

  • İzzet BAŞ29 Kasım 2020 22:06

    Karma milletler topluluğu olan sözde Beşiktaş , yine karma milletler topluluğu sözde  Fenerbahçe'yi  yenmiş  bana ne? BU MU  FUTBOL GÜLDÜRMEYİN  APTALLARI....

  • atakan29 Kasım 2020 21:18

    BJK nın 4.golünde net mert hakan yandaş'ın büyük hatası var. Meğer  mert hakan yandaş balonmuş. keşke almasaydık rakibimize gitseydi bu adam. Nerden aldık. Ocak ayında gitsin. yazık değil mi bu takıma. bireysel hatalardan yenildik. 

  • Alp29 Kasım 2020 21:14

    Asalikk takin beni bununlami kandiracan..ben gazoz ligindeki basariyi kabul etmiyorum..11 kisinin 10 tanesi..yabanci..fedarasyonun butcesine bakin..ah...aptal halkim ah..

  • RİZE li mulivbjk29 Kasım 2020 21:08

    olmayan penaltıyı veren , ka..pe,,, orta sahada topa elle müdehale yapan kaleciyle alakalı posizyonda vara gidemiyor....satılmşş g....l.e.k.ler....haydi millet bahçelerine lay lala lala....

  • Bir yorum30 Kasım 2020 10:23

    O malum sahada hıyar yetişir!  Millet bahçesinde adam yetişir!  Nasıl bir ...r olduğun bozuk  Türkçenden  belli.

  • Hay ben sizin alginizi29 Kasım 2020 20:32

    30.000 den düştü. Başlığa bak. Kaça düşmüş 29.281. ulen 29.000 perde çok yüksek diye GERÇEĞİ söyleyeceğinize birilerine yaranmak için algı yönlendirmesi yapıyorsunuz. Mağazaların indirim deyip 30 lira yerine ŞOK ŞOK ŞOK patron çıldırdı . 29.99 demesi Gibi. Ayıp ya hu. İnsanın aklı ile alay etmeyin !!!