E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBerkin için Türkiye yasta---

Berkin için Türkiye yasta

Berkin için Türkiye yasta
12 Mart 2014 - 13:34 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Berkin Elvan’ın ölümünü duyduk. Çok acı bir olay. Dünden bugüne bütün Türkiye gerçekten yasta. Genç bir yavrumuzun hayatını bir sokak olayında kaybetmiş olması fevkalade üzüntü verici. Bugün cenazesinin kaldırılacağını biliyoruz. Ben Berkin Elvan yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatının baharında henüz delikanlı çağında, ve Anadolu tabiriyle bıyıkları bile terlememiş olan bir fidanın düşüp ölüvermesi gerçekten üzüntü verici. Ona Allah’tan rahmet dilerken annesi, babası, kardeşleri onlara da sabır diliyorum. Başka yapacak bir şeyimiz yok. Onlara bol sabır diliyorum. Kendilerine ve hayatta olan evlatlarına uzun ömür diliyorum. Ve bütün Türkiye’ye, annelere, babalara, bütün gençlere başsağlığı diliyorum, sabır diliyorum. 

Gerçekten Türkiye’nin yasta olduğunu bilmeliyiz. Bugün bazı siyasi partilerin seçim çalışmalarında müzik kullanmayacaklarını gazetelerden okudum.  Buna da çok sevindim. Çok teşekkür ediyorum. Ben de bugün Bilecik’te seçim kampanyası boyunca müzikli yayın yapılmamasını arkadaşlarımdan rica edeceğim. En azıdan bu acıya ortak olduğumuzu, acıyı yüreğimizde hissettiğimizi göstermemiz bakımından.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadınlar12 Mart 2014 14:50

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişin kadınların elinden olacak BEKİR COŞKUN

  • SU12 Mart 2014 14:30

    SU AKAR KERVAN YÜRÜR MİSALİ....

  • BÜYÜK İSKENDER12 Mart 2014 14:30

    bÜYÜK iSKENDER HASTA YATAĞINADA YATARKEN YANINDAKİLERE ''Ellerim tabutun dışında kalsın ki, herkes bilsin: Bizim için en değerli şey olan zamanımız tükenince, boş ellerle doğduğumuz gibi, boş ellerle de gideriz. -----------------------------------------------------------------------------''' DEMİŞTİR.

  • SÖZ12 Mart 2014 13:39

    2 MART DA BİR SÖZ SÖYLEMŞTİN '' ÇOK MAL HARAMSIZ, ÇOK LAF YALANSIZ OLMAZ'' DİYE ... EEE DAHA NE BEKLİYORSUN.