E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBergüzar Korel'in isyanı---

Bergüzar Korel'in isyanı

Bergüzar Korel'in isyanı
17 Mart 2014 - 04:40 borsagundem.com

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner'in, Ece Su'nun ölümüyle sonuçlanan olayla igili "Oluyor böyle şeyler" demesi ünlü sanatçıyı çileden çıkardı

Arabalı vapur faciası sonrası, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’in önceki gün kaza kurbanlarının yakınlarına geçmiş olsun ziyareti, büyük tepki çekti. Aydıner hastane çıkışı, “Bunlar görünmez kazalar, oluyor böyle şeyler” deyince, aileyi yakından tanıyan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, ‘Twitter’dan çok sert tepki verdi ve şunları söyledi:

“Oluyor böyle, bunlar görünmez kazalar”diyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner”
 “Bu görünmez kaza değil. Peşini bırakmayacağız”
 “Bizim CAN’ımız gitti. Ece’miz gitti. Bir anne evlatsız kaldı, diğer annemiz yaşamak için mücadele ediyor.”
 “Kaza, feribotun kapak kapanmadan iskeleden ayrılması sonucu meydana geldi...!!!! Biraz insan olun biraz yürekli olun! BİRAZ!!!!!!”
 “Sağlıklı bir yavru için lösemi deyip “zaten ölecekti” imasında bulunan zihniyet. Ben size ne diyeyim, ne edeyim? VİCDANSIZLAR”



KAMERA YOKTU DÜN VAR OLDU

İDO’dan kaza sonrası sözlü yapılan ilk açıklamada, gemide kamera bulunmadığı belirtildi. Ancak dün, geminin tam da otomobilin düştüğü kapağı gösteren kameraları olduğu ortaya çıktı. İDO bunun üzerine dün şu yazılı açıklamayı yaptı: “Araç yüklemesi yapılan tüm gemilerimizde kamera bulunmakta olup, yaşanan kazanın da görüntüleri mevcuttur. Kazayla ilgili kamera görüntüleri, savcılık ve Ulaştırma Bakanlığı yetkililerince incelenmektedir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)