E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBenzine zam geliyor---

Benzine zam geliyor

Benzine zam geliyor
20 Haziran 2020 - 16:04 borsagundem.com

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre pazartesi günü motorinin litresine 23 kuruş benzinin litresine ise 24 kuruş zam bekleniyor

22 Haziran Pazartesi gününden itibaren benzin ve motorine zam gelebilir. Motorinin litresine 23, benzinin litresine 24 kuruş zam bekleniyor.

Sözcü'nün haberine göre sektör kaynakları benzinin pazartesi gününden itibaren zamlı fiyattan satışa sunulmasını bekliyor. İstanbul’da benzinin litresi 6 lira 13 kuruştan motorinin litresi 5 lira 65 kuruştan satılırken Ankara’da benzinin litresi 6 lira 16 kuruştan motorinin litresi ise 5 lira 70 kuruştan satılıyor. İzmir’de benzinin litresi 6 lira 18 kuruştan motorinin litresi ise 5 lira 72 kuruştan satılmakta.

Emlaktan sonra otomotiv sektörü hisseleri hareketlendi

 

Petrol fiyatlarında sert düşüş kaygısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • WERS20 Haziran 2020 21:29

    hayırdır bu neiş şimdi

  • ye20 Haziran 2020 17:56

    Libyadan petrol alacaz dedik, almayı bırak zam geldi. buraya yazıyorum türkiyede ankaranın görebinde petrol çıksın, en az benzin 8 TL olur... çünkü, petrolu satacakları tek kişi ülke vatandaşıdır. bu kadar kabiliyet beceri yok bunlarda... suriye iha uçtu, libyada iha uçtu, petrol mütteik anlaşma, akdeniz petrol araştırma kktc açıkları diye diye derken zam zam zam zam ne anladım bu işlerden ? otur oturdugun yere baride, masrafın olmasın