E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBenzine yeni indirim geliyor---

Benzine yeni indirim geliyor

Benzine yeni indirim geliyor
24 Mart 2020 - 09:53 borsagundem.com

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş daha indirim geliyor.

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş daha indirim geliyor. Bu gece yarısından itibaren olmak üzere benzin fiyatından 22 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

PETROL FİYATLARI DÜŞÜYOR

Rusya ve Suudi Arabistan anlaşmazlığına bağlı olarak petrol fiyatlarından yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına etki etmeye devam ediyor. Bu kapsamda benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 22 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

İndirim gerçekleşirse benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 5,15 liraya, Ankara'da 5,40 liraya, İzmir'de 5,40 liraya düşecek.

Pompa fiyatlarına yansıyan indirimlerin devam etmesi bekleniyor.

Barclays, 2020 yılı için petrol fiyat tahminlerini düşürdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hahah24 Mart 2020 12:40

     5,40 tl  = 1 litre indirim ve ucuzluk bu mu ? dünyanın en pahalı yakıtını alıyoruz. en çok vergi ödüyoruz. ama ne icraat ve hizmet evrsek PARA ALIYORUZ KARŞILIĞINDA. yapılan bütün hizmetlerde YOLU, KOPRUSU, PARAKI VE 25 YIL TAKSITLI hemde USd ödemeli... nasıl kısır döngu bu ?

  • : )24 Mart 2020 10:07

    Araçlara binen yok. fiyatları düşsede, araç kullanımı azalınca... satılmayan mal kar getirmez... eskiden vekiller bir çıkıyordu yollara 50 100 araç peşinden konvoy koruma felan.. evde turunca devlet tasarruf etti.. uçak binmiyor, korumalar gezmiyor.Saray bu ay + kapatır bakiyeyi.