E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBenzine indirim geldi: Pompaya yansıyacak---

Benzine indirim geldi: Pompaya yansıyacak

Benzine indirim geldi: Pompaya yansıyacak
07 Ağustos 2019 - 16:38 borsagundem.com

EPGİS'ten yapılan açıklamada "08/08/2019 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 28 kuruş/litre pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir" denildi.

Benzin fiyatında bu geceden itibaren litrede 28 kuruş indirim yapıldı. İndirim, pompa satış fiyatına da yansıyacak. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin litre satış fiyatlarında indirim yapılacağını duyurdu.

İndirim sonrası benzinin litresi İstanbul'da 6,98 liradan 6,70 liraya inecek. Ankara ve İzmir'de ise ortalama 7,05 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,77 lira olacak. 

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk :)07 Ağustos 2019 23:02

    Ne düşmesi bu ? asıl sebep şudur... zam zam zam sandılarki, ekonomik açık zamlarla kapanır, nasıl olsa alternatifi yok... ama ne oldu biliyormusunuz ? yapılan akaryakıt karşılığında, son anketlere göre, özel otomobil sahipleri kontak kapatmış. yani benzin satışları otomatikman yıllar arası grafiklerde vergisel açıdan ARZU EDİLEN KAR oluşturmamış... otomobil satışları azaldı zaten. faizler düşürülüyor ama artmıyor hala satışlar... Birde 20 - 25 yıl devlet yap-işlet-devret ile taksit taksit borçlandı, ama yapılar kendini amortide etmiyor... o bakımdan, akaryakıt fiyatlarnı, BAŞABAŞ noktasına çekmeye çalışıyor... örnek: Alkol = kaçak alkol kullanım artması... Sigara = kaçak sigara ve tütük sarma artması .... şimdide Akaryakıt zammı = onn umara yağ kullanım ve kontak kapatma, sıfır araç almama ... bunlar vergi kaybı oluyor. Hesapları yanlış oldu birilerinin... Hocam derdi ünide, "zam zam zam çözüm değil, hep başka sorun oluşturur"...

  • Ryu ken 07 Ağustos 2019 19:13

    Ula 7 liradan 28 kuruş inmiş millet davul zurna çalıp kutlayacak nerdeyse.. Düştüğü fiyat da 6. 70 :)) Dua edin abd zayıf dolar istiyor ve petrol fiyatları düşüşte uzun süredir.. Onlarda da artış olsa 9 u görürdük heralde.

  • Bayram07 Ağustos 2019 21:53

    Ne diyorsun sen kendine gel burası Türkiye. Reis işi halleder zamanla bu mükemmel indirimin tadını cıkar.

  • Boş bakan07 Ağustos 2019 17:58

    Paranın alım gücünü yükseltmek için zam değil indirim yapın, insanlarda para harcasın piyasa rahatlasın

  • Bayram07 Ağustos 2019 17:47

    Adamsınız adam sonra hükümet calısmıo derler alın size indirim daha ne 28 kurus hemde ekonomimiz canlanıo

  • Tekno Papaz 07 Ağustos 2019 23:12

    Yazdıklarını inanarak yazdıysan ve gerçekse bir şey demiyorum. Ti ye aldıysan 👍👍😀