E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Beni üzdün'---

'Beni üzdün'

'Beni üzdün'
22 Eylül 2013 - 06:59 borsagundem.com

Malatya'ya giden Başbakan Erdoğan, havaalanından şehir merkezine doğru ilerlerken, ilginç bir diyalog yaşandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Malatya’da tatsız bir olay yaşadı. Havalimanı’ndan şehir merkezine giderken yolda çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir çocuğun kendisine uzattığı elmanın ardından, “Bu yolu yapmazsan haram olsun” demesi üzerine şok oldu.
Erdoğan’ın otobüsü Aksaray Köyü yakınlarında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından kesildi. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşarak, “Bu elma sizin için” dedi. Erdoğan da, “Bu da senin için” diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğan’a, “Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun” dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, “Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı? Hiç teşekkür etmiyorsun bak. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün” yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdem25 Eylül 2013 08:19

    Başbakana tuzak kurmuşlar.

  • hazarbey22 Eylül 2013 14:17

    sayın başbakanım memsa ya bi el atsan faik ulutaş bizi soydu sogana çevirdi hani sizin kurtardıgınız memsa varya işte o memsa elmaya gelince cocuk yönlendirilmiş başbakanın zaafiyeti cocuklar bu cocuga bu konuşmayı yaptıran adam degil

  • m. kara 22 Eylül 2013 11:33

    çocuğun başbakana bu şekilde hitap etmesi doğru bir şey değil. yakışıksız. sayın başbakan nezaketen normalde durmaması gerekirken durmuş ve onu ve oradakileri dinleme nezaketi göstermesine rağmen böyle bir konuşmaya muatap olması güzel olmamğış.

  • VaTaNDaS22 Eylül 2013 10:43

    Kral Çıplak masalına benzemiş.. Hani çıplak dolaşan krala üç kuruş çıkar için hiç kimse çıplaksın diyemezken bir çocuk çıkıp kral çıplak diye haykırınca halkın aklının başına geldiği ve gerçekleri söylemeye başladığı masal!!

  • gün22 Eylül 2013 09:34

    eleştirileri bile yağcılık yapmaktan doğru yapılmıyor,

  • murat sadikglu22 Eylül 2013 08:06

    tayyip hayrani degilim.o cocugu saat gibi kurarak basbakanin karsisina cikaran buyuk adamlar basbakanin isi degil o yolu yapmak.kac kez yazili muracaat ettiniz ilgili belediye veya karayollarina.bence hic...ayrica kendi elinle ikram ettigini haram edemezsin..

  • salih22 Eylül 2013 07:41

    Mal atya Mal atya bulunmaz eşin