E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBelhanda’ya ‘bedevi’ diyen Emiroğlu istifa etti---

Belhanda’ya ‘bedevi’ diyen Emiroğlu istifa etti

Belhanda’ya ‘bedevi’ diyen Emiroğlu istifa etti
12 Ocak 2021 - 17:18 borsagundem.com

Younes Belhanda için ''Bu bedevi ile mi sözleşme uzatılacak?'' söyleminde bulunan Galatasaray Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Cem Emiroğlu istifa etti.

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Younes Belhanda’ya Twitter’da “bedevi” ifadesini kullanan Cem Emiroğlu, görevinden istifa etti.

Emiroğlu, Galatasaray’da divan kurulu üyesi ve disiplin kurulu yedek üyesi olarak görev yapıyordu.

Galatasaray’ın ligde 4-3 kaybettiği İttifak Holding Konyaspor maçından sonra sosyal medya üzerinden Belhanda’nın futbolunu eleştirerek takımdan gönderilmesi gerektiğini savunan Cem Emiroğlu, “Bu bedevi ile mi sözleşme uzatılacak?” ifadesini kullanmıştı.

BELHANDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

“Önce bir hakem tarafından, ‘negro’ tabirine maruz kaldık” diyen Belhanda, “Galatasaray disiplin kurulu üyelerinden biri tarafından “Bedevi” ifadesi kullanılıyor. Yeter artık! Bu ırkçılık nereye kadar gidecek? Ben bir bedeviyim ancak Galatasaray’ı seven ve temsil eden bir bedeviyim” sözleriyle tepkisini ortaya koymuştu.

Galatasaray'da Onyekuru çıkmazı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktaydoğaner12 Ocak 2021 23:52

    diyene değilde birazda dedirttirene bakmak lazım babası yöneticiolsa sahaya girip dayaktan hastanelik eder. GALATASARAYI seviyomuş sevmene gerek yok görevini yap yeter.