E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBelhanda: 1.5 yıl daha buradayım---

Belhanda: 1.5 yıl daha buradayım

Belhanda: 1.5 yıl daha buradayım
12 Aralık 2019 - 09:21 borsagundem.com

Galatasaray'dan Ocak'ta ayrılacağı iddia edilen Younes Belhanda, PSG'ye 5-0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

PSG'ye 5-0 yenilerek Avrupa macerasını erken noktalayan Galatasaray'da Belhanda maç sonrası yaptığı açıklamada 1.5 yıllık kontratının bulunduğunu ve G.Saray'da kalacağını vurguladı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Faslı oyuncu, "Kendi evimizde iyi maçlar aldık, iyi puanlar da çıkarabilirdik ama yapamadık. PSG, Real Madrid gibi büyük takımlara karşı oynadık. Burada 5-0, Real'e 6-0 yenilince, bu kalbinizi kırıyor" dedi.

"Geçen sene olduğu gibi ligde ve kupada ilerlemeye devam edeceğiz" diyen Belhanda, "Şampiyonlar Ligi'ne daha fazla çalışmamız gerekiyor. 2 senedir Şampiyonlar Ligi'nde iyi değiliz" ifadelerini kullandı.

Son olarak transfer dedikodularını yanıtlayan Belhanda, " Şunu söyleyebilirim; 1,5 yıl daha kontratım var ve buradayım" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ12 Aralık 2019 11:05

    fatih terim gs devlet dairesine dönderdi resmen.nerede işi bitmiş pili bitmiş futbol oynama arzusu bitmiş bitmiş de bitmiş birbirler ile uyumsuzları ve futbol payatlarının son noktasındaki futbolcuları topladı topladıkcada topladı takımı resmen bitirdi bu sene şampiyonluk zor derim.asıl fetih terim işten el çektirilip acilen yeniden futbol yapılanmasına gidilmez ise işleri çok zor.artık yarım düzene gol yemeye başladılar gelecek sezonlarda bu 10-12 ye çıkar.

  • ❤️💛❤️💛12 Aralık 2019 17:10

    👍👍👍👍👍

  • 😡😠😠12 Aralık 2019 09:57

    Geçen seneki kadro korunsaydı yani transfer yapılmasaydı. Galatasaray'ın daha iyi durumda olalağını iddia ediyorum. Hem Galatasaray'ın paraları da boş transferlere harcanmayacaktı

  • Pala12 Aralık 2019 09:30

    Kova oldu gs yazık