E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBelediye otobüsü öğrenci 25 kuruş oldu---

Belediye otobüsü öğrenci 25 kuruş oldu

Belediye otobüsü öğrenci 25 kuruş oldu
09 Aralık 2019 - 16:48 borsagundem.com

AK Partili Ağrı Belediyesi, il genelinde öğrencilerin ulaşım ücretlerinin 25 kuruş olmasına karar verdi. Kararı Belediye Başkanı Savcı Sayan duyurdu. Ağrı'da öğrenciler artık 1.50 lira yerine 25 kuruş ödeyecek.

Ağrı Belediyesi tarafından yeni alınan 66 halk otobüsünün tanıtımını yapan Belediye başkanı Savcı Sayan, hizmete başlayan araçların öğrenci tarifesinin 25 kuruş olduğunu açıkladı.

YETİŞKİN 1,5 ÖĞRENCİ 25 KURUŞ

Ağrı'nın tarihi bir gün yaşadığını vurgulayan AK Partili başkan Sayan “66 aracımızla ulaşımda yeni bir tarih ve süreç başladı. Bugün Allah'ın izniyle startımızı veriyoruz. Şehir turuyla araçlarımızı da halkımıza tanıtıyoruz. İki gün boyunca ücretsiz bir şekilde araçlarımızdan faydalanabilirler. Pazartesiden itibaren yetişkinler için 1,5 lira, hastabüsler için 1 lira öğrenciler için 25 kuruş ödeyeceksiniz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Halkın büyük bir teveccühü vardı. Çok sevindiklerini gördüm, bende mutlu oldum. Halk mutlu oldukça ben mutlu oluyorum, özelliğimizde bu. Biz halkı mutlu etmek için onlara hizmetkârlık edeceğiz. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Ağrı Doğu'nun parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

NE KADARDI, NE KADAR OLDU?

Başkan Sayan, şehir içi ücret tarifelerini sosyal medya hesabından da paylaştı.
Buna göre; yetişkinler 2 TL yerine 1,5 TL, hastabüs yolcuları 1,5 TL yerine 1 lira, öğrenciler ise 1,5 TL yerine 25 kuruş ödeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.10 Aralık 2019 04:58

    KARLI BİR ŞEHİRDE BEYAZ MAVİ RENK UYUMLU OLMAMIŞ OTOBÜSLERİN UZAKTAN FARK EDİLMELERİ İÇİN SARI/TURUNCU GİBİ PARLAK RENKLERDE OLMALIDIR

  • erol g.10 Aralık 2019 04:48

    YETİŞKİN BİLET ÜCRETİ DE BİR TL YE İNMELİ AĞRI GİBİ SOĞUK BİR İLDE İNSANLAR YAYAN SEYAHAT EDEMEZ

  • Sait09 Aralık 2019 19:16

    Degirmenin suyu nerdem geliyor.cark nasil domecek otobuslerim masraglari nasil cikacak.belescilik iyi de..bedava peynir fare kapaninda bulunur

  • ...09 Aralık 2019 18:11

    parti fark etmez çok güzel uygulama. inanın bu uygulama ile o öğrencilerin hastalanması dahada azalacak... daha veirmli zaman ve okul hayatı yaşayacak. bugun..ileride..gelecekde bir çok soğukdan dolayı romatizma, grip, simüzüt vb. vb. hastalık oluşumu engellenecek. kişiler kalıtelı hayat yaşayacak devletın hastane masraflarıda azalacak otoamtıkman.. kamu hismetlerinde yığılamda azalacak. ya bir otobus bileti demeyın. kış gunlerinde çok önemli bu durum. akp, chp, hdp fark etmez. hepsi hizmet için var. bu da bir hizmettir. bedava olsun.. evet olsun isteriz ama ileride ola olur umuyoruzki. ulkemizin şuankı durumuan gore çok büyük bir adım bu. tunceli kominist başkan gibi bedava da olur nedne olmasın. tebrik ederiz ağrı belediyesini.