E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBelediye başkanı uyardı: Hastane ve yoğun bakımlar doldu---

Belediye başkanı uyardı: Hastane ve yoğun bakımlar doldu

Belediye başkanı uyardı: Hastane ve yoğun bakımlar doldu
05 Ağustos 2020 - 20:49 borsagundem.com

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sosyal medya hesabından vatandaşları korona virüsü konusunda uyardı. "Bu işin şakası yok" diyen Kılınç, hastaneler ve yoğun bakımların dolduğunu ifade etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Twitter hesabından vatandaşları korona virüsü salgını konusunda uyardı.

“Sevgili Hemşehrilerim. Bu işin şakası yok” ifadelerini kullanan Kılınç, hastaneler ve yoğun bakımların dolduğunu ifade etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, şunları söyledi:

* Çok sayıda karantinaya alınan yerler mekanlar mevcut.

* Maske mesafe ve hijyene uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını istiyoruz.

* Özellikle maskesi olmayanları uygun bir dille uyarmalarını istiyoruz.

Türkiye'de son 24 saatte 1178 yeni vaka

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mantık06 Ağustos 2020 13:18

    İstanbul da başkalarının mütemadiyen suçlayıp  belediye otobüs sefer sayılarının azaltan zihniyete vatandaş dava açmalı!  Bilerek kasten halkın yaşamı tehlikeye atan bir sahte imam var ortalıkta!

  • Bika05 Ağustos 2020 22:50

    Korona testi sadece Adıyaman'da yapılsa 1178 çıkar, Sağlık Bakanı talimat almadan rakamları açıklasın ki inanalım, turizmciler bu yıl para kazanmasın.

  • Pandemi06 Ağustos 2020 08:59

    Hastalık nedeniyle hayattan vazgeçemeyiz. İnsanlar işsiz güçsüz kalırsa pandemiden farksız olmayacak sıkıntılarımız. Tek yol pandemiyle yaşamayı öğrenmek

  • Muhibbi06 Ağustos 2020 08:26

    Turizmciler para kazanmasın diyorsunda orada çalışan kaç kişi ve ailesi var ne yapacak ne yiyecek bu insanlar onuda düşündün mü? Kolaysa sen bir yıl boyunca bel bağladığın işi yapma para kazanma bakalım söylediğin kadar kolay oluyor mu?

  • Mucise Reis ;)05 Ağustos 2020 21:51

    Bu maske olayına ayar oldum. Yahu heryere maskenizi atıyorsunuz. Dalacam birine en sonunda sokakta. Yahu belki veremsin, belki tiberkülos yada başka bir hastalınbulaşıcı bir hastalın var. takıyorsun o sararan maskenı 1 hafta suratında, elin maskede zırt pırt avuçluyorsun.  tükürük ve salgıların maskeye yapışıyor kuruyor vb. vb.. sonra o maskeyi yere atıyorsun.. yahu korena olmasa  baka virüsler etrafa yayılıyor. kedi köpek üzerinde geziyor, insanlar o kedi köpekler eyemek veriyor besliyor. çocuklar avuçluyor çöpe atıyor felan.. yahu atma yere, o maske mikrop yuvası. aynı diş fırçası gibi pislenmiş bulaşıcı hastalıklar ve kalıntılar üerinde kurumuş oluyor. çöpe at ulen.. çöpe at... evde biriktir çantanda cebinde poşete koy . sonra çöpe at. ben evimde topluyorum catle kaynar su içinde bir kapa atıyorum 100 derece geçiyor . sonra naylon poşet içinde çöp. çokda zor deil.