E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeklenen İstanbul depremi Avrupa'dan bile hissedilecek---

Beklenen İstanbul depremi Avrupa'dan bile hissedilecek

Beklenen İstanbul depremi Avrupa'dan bile hissedilecek
26 Ocak 2020 - 16:09 borsagundem.com

Türkiye’de peş peşe meydana gelen depremlere dikkat çeken Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, İstanbul’da beklenen 7.6 şiddetindeki depremin İtalya ve Avusturya’dan bile hissedileceğini söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taktak27 Ocak 2020 09:31

    Abartıda yarışa devam . Saçmalardan seçmeler. 

  • Eskici27 Ocak 2020 00:33

    milleti germeye gerek yok depremi ancak allah bilir salamaya gerek yok

  • Tufan26 Ocak 2020 22:44

    Paraya betona gömdüler dediler durdular. Nereye gömecektin? Bu kadar çürük binayı zamanında yaptıran eskinin chp belediyelerinin pisliği nasıl temizlenecekti? Deprem paraları nereye gitti dediler ulan her kentsel dönüşüm projesine devlet mal sahiplerine kira yardımı yaptı en az 18 ay. Ruhsat parası vs tonla yardım yapıldı ki herkes versin eski binalar yenilensin. Rant varmış. Ulan müteahhit keriz mi bedavaya hayrına iş yapsın? Şimdi hakkı 3 daire olup 5 daire isteyen uyanık toprak sahipleri devlet bize yardım etsin diyor. Ne ala memleket. Yardım ederken aç gözlülük yapmasanız olmazdı değil mi?

  • Oflu26 Ocak 2020 19:59

    İstanbul başka illere benzemez devletin radikal ve yaptırımı olan kararlar alıp bir an önce soruna el atmalı,yoksa istanbul beklenen depremde can pazarına dönecektir.

  • ALİ26 Ocak 2020 19:57

    ancak ne yazık ki sarayın önceliği kanal istanbul, kentsel dönüşüm adı altında, depreme hazırlık yapıldığı düşünülse de bakıldığında bu dönüşümün çoğunlukla rant kaynaklı oduğu asıl dönüşümün ise hala gerçekleşmediği görülecektir. depremin önüne geçmemiz mümkün değil ancak yıkımın dolayısı ile can kaybının önüne geçebiliriz,  hala şansımız varken bunu yapabiliriz. daha birkaç ay  önce istanbul da yaşanan deprem sonrasındaki kaosu hepimiz gördük ve yaşadık. ki bu beklenen depremin yanında artçı bile sayılmaz, gördük ki istanbul malesef depreme hazırlıklı değil. oturup kaderimize boyun eğemeyiz. kanal istanbul için konuşulan parayla istanbul depreme kolaylıkla hazırlanabilir.

  • Abc27 Ocak 2020 00:41

    Bu söylediklerini oy verip başımıza bela ettiğiniz Ekrem imamoglu düşünsün bir zahmet. İstanbul için tedbir alındığını bu adamın ağzından duydunuz mu acaba. Tabiki hayır. Çünkü zihniyet karanlık olunca beklenti içine girmek beyhude olur. Hesaptan kitaptan haberiniz yok oturma organından sallıyorsun. Kanal İstanbul'un maliyeti 70 milyar lira kentsel dönüşüm maliyeti 450 milyar liradır. Kaldı ki kanal İstanbul için devletin kasasindan para cikmayacak yap işlet devlet olacak.

  • Bika26 Ocak 2020 16:33

    Avrupa'dan hissedilmesi önemli değil Ankara'da deprem ciddiye alınmıyor, varsa  yoksa Kanal İstanbul. Türkiye gibi demokratik olduğunu iddia edilen bir ülkede, isteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul dayatması yapılıyor.

  • ...26 Ocak 2020 19:58

    Devlet kentsel dönüşüm hareketi baslattiginda dediniz ki: 2008 morgage krizinden sonra gelen parayi devlet betona gömdü. Bu ettiğiniz lakirdilari sizin gibi vizyonsuzlara, geleceğe kör bakan ahmaklara hatırlatıyorum. Sizin deyiminizle parayi neden betona gömdüğünü umarım daha iyi anlıyorsunuzdur.

  • NEVZAT PEKER26 Ocak 2020 18:43

    MERTER DE OTURUYORUZ GÜNGÖREN BELEDİYE HALEN BÖLGENİN İMAR PLANLARINI ÇIKARMAMIŞ. 20 SENE DİR NE YAPAR BU BELEDİYE KENDİ BİNASINI YENİLEDİ OKADAR.