E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeINSports'tan Fenerbahçe'ye 'Befair' davası---

BeINSports'tan Fenerbahçe'ye 'Befair' davası

BeINSports'tan Fenerbahçe'ye 'Befair' davası
22 Şubat 2021 - 20:38 borsagundem.com

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeINSports ile Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlik, hukuki zemine taşınıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan BeINSports sözcüsü "Haklarımızı korumak için gereken her türlü yasal işlemi başlatacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeINSports arasındaki gerginlik hukuki zemine taşınıyor. Katar merkezli yayıncı, Fenerbahçe'nin giydiği 'beFair' tişörtleri nedeniyle sarı-lacivertli kulübe fikri mülkiyet ihlali davası açtı.

İNGİLİZLER 'ÖZEL HABER' OLARAK GEÇTİ

İngiliz medyasından City A.M'in 'özel haber' olarak verdiği bilgilere göre; Fenerbahçeli futbolcuların maç öncesi ve sonrasında verilen röportajlarda 'beFair' yazan tişörtler giymeleri, saha içi reklam panolarında kurum karşıtı benzer yazılar yazılması üzerine şirket, Fenerbahçe'ye 'fikri mülkiyet hakkının ihlali' gerekçesiyle dava açma kararı aldı.

24 SAAT İÇİNDE GEREKLİ EVRAKLAR SUNULACAK

Haberde Fenerbahçe'nin BeINSports'a karşı bir 'halkla ilişkiler savaşı' başlattığı belirtilirken, BeINSports avukatlarının da İstanbul'daki ilgili mahkemeye 24 saat içinde gerekli evrakları sunacağı belirtildi.

FENER, 'KOMPLO' SUÇLAMASINDA BULUNMUŞTU

Fenerbahçe, sezon ortasından itibaren BeINSports'u VAR'ı manipüle ederek ve elverişsiz kamera açıları seçerek kendilerine karşı komplo kurmakla suçlamış, beIN iddiaları reddetmişti.

"TAVİZSİZ BİR YAKLAŞIM BENİMSİYORUZ"

BeIN Media Group sözcüsü, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Haklarımızı korumak için gereken her türlü yasal işlemi başlatacağız. Daha önce de gösterdiğimiz gibi, fikri mülkiyetin korunmasında tavizsiz bir yaklaşım benimsiyoruz, bunun tek sebebi futbolun ekonomik temeli olması."

Suudi Arabistan'dan Katarlı Bein Sports cihazlarına yasak

 

TFF Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 82,65
En Yüksek: 84,00
En Düşük: 82,00
Değişim -0,18 %
FK: 62,03
PD / DD: -8,78
İşlem Hacmi 77.535.997
Toplam Adet: 939.301
Ağırlıklı Ort.: 82,51
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oktay Doğaner23 Şubat 2021 08:42

    Bu kadar bahaneye alıştırdığın oyuncu sahada mücadele edermi bu kadar düşüncesiz bir yönetim olurmu

  • Ali22 Şubat 2021 23:28

    Bu fb nin sözde başkanı türkiyenin en büyük dostunu saf dışı bırakıp kendi paravan şirketini yayıncı kuruluş yapacak heralde. Buna biri haddini bildirir gunun birinde

  • ha kk Ha fb performansı22 Şubat 2021 21:59

    Fener top oynayamıyoruz diyemiyor da bahane üstüne bahane arıyor, Büyük takımsan ezip geçeceksin maç içinde oyununla..ama yok. Tıpkı kk gibi ismini reklam etmek istemiyoruz ayakları:)) yersen;)

  • Ha kk Ha fb performansı23 Şubat 2021 17:46

    Türkçeden anlamıyorsan e devletten soy ağacını bi araştır. Genetik yatkınlık yoksa anlamaman normal Yada chp zihniyetine sahipsen anlamamazdan gelmen de normal

  • Türk22 Şubat 2021 22:59

    Birde Türkçe yazaydın.

  • Arif gsli22 Şubat 2021 21:16

    Futbola ilgi azaldı....

  • Sss22 Şubat 2021 21:10

    Fenerbahçeyi yedirmeyiz

  • VS22 Şubat 2021 20:53

    Bu yerli mallarını bu katırlara satanlar,sizi gidi siziler